[勁恐怖]將軍澳女浮屍可能係831死者 佢朋友係太子站前上鏡受訪問後被逼錄音同可能已被自殺

2026 回覆
3694 Like 49 Dislike
借貴寶地

https://lihkg.com/thread/1577137/page/1

1)警察衰野太多,好難一張文宣講晒
2)我地前線手足都開始反擊得勁D,反擊畫面又會被現在好落力打國際戰的政府拎黎大造文章,條片正好俾外國能更好地體諒我地
3)更好利用一些震撼畫面或者橋段,收籠外國人心
4)微電影,睇故仔,好多人都會幾OK,有助spread我地情況出去
5)以後我地本地同外國文宣都塞條片的link入去,又或者YouTube channel

但廢J我完全不識點樣整呢D片出來,卡通又好真人又好,都唔識,眾籌也沒experience。所以想集結神力,有邊位兄弟覺得有得諗,就幫手spread出去同用力push,小弟廢J P牌仔自push都做唔到,sosaad。
Push

搵人呀!
大家要分清楚,要搵埋另一個受害人
應該係2件事
四眼ee話佢朋友遇害,朋友嘅嘅父母去差館搵親人失蹤
高女士又係另一件事
※※要搵埋四眼ee口中嘅朋友
光復香港 時代革命
真係好奇怪
以呢個英文水平點會識fack check
仲要讀出嚟用簡稱fc
似讀稿
再推啊
呢D年紀真係好難搵
社交APP又未必用
佢身邊D人又未必會上連登
有冇人知佢地會係邊區出沒?
真係落去拎相問人呢D傳統做法會唔會好D?
想黑警十倍奉還
被失蹤
..............
四眼姨姨住尚德邨
讀稿讀到咁樣 話唔係被人威脅都唔信啦
未fc都照稿 正常口語會講未fact check
https://lihkg.com/thread/1573886/page/1

自稱4眼EE 朋友慨樓主仲未有回覆
一聽到未f.c已經覺得係被逼之下照稿錄
你正常講嘢點會講「f.c」
有道理
邊有人咁撚得閒尻up完又錄音澄清
仲要用print out, 個個屋企有printer咩
求撚其寫幾隻字就算㗎啦
希望可以搵到真相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞