[勁恐怖]將軍澳女浮屍可能係831死者 佢朋友係太子站前上鏡受訪問後被逼錄音同可能已被自殺

2026 回覆
3694 Like 49 Dislike
港英當時玩抵壘政策,大把人路上浸死
浸下浸下先沖上岸

屋企有長者喜歡行山總會8到浮屍依然完整
點會幾日warm+damp蝕左

建議你開另一盤海水養豬肉,加埋潔廁得落去醃睇下你個warm+damp理論是否成立
隔離post已經post咗浮屍件衫同高女士件衫係一樣,亦有片證明黨鐵紅衫女士安全離開月台,自己去睇啦!至於點解條屍變白骨,呢樣再研究啦,至少條屍唔會係黨鐵女士先。
不一定,可能前同後紋理唔同
「不一定」
宜家就係話呢啲可能證明到單案的確唔關事既嘢
我地宜家一口否定晒
咁點樣搵真相呢?
我地自己都唔肯睇到呢啲有其他可能嘅證據
始終豬肉實驗我就未做過
有結構上嘅分別我唔知係咪最好嘅實驗體
不過如果你堅信係嘅
我都覺得你可以做完黎prove me wrong
唔好講關鍵證據
宜家連表面證據都有咁多疑點
點解我地可以完全否定晒其他可能性
呢個係我嘅原意
唔希望唔關事嘅都擺落黎
搞到更加難查
你又錯左
警方證物根本無SHOW成件你睇
大把衣物前同後可以唔同紋,你自己去北河街 LOOP下亞婆衣點設計

第二, 安全離開月台唔係咩,黨鐵其他樓層都有黑警只係無鏡頭
如果自己步行離開就等於無事呢個標準真係好顛

你所以杜撰warm+damp理論, 就係因為你思維模式係先下定論再搵理由
將一個人活生生被打死點做得出?仲撐警既人是幫兇!
咁你又一口咬定死嗰個係黨鐵紅衫女士?咁多疑點咁多相同片你都ban哂,剩係去相信自己心中所想為事實,我地而家係求真,唔係求其。
教埋你點做實驗兩條友就死唔做
因為一做實驗就明所謂warm+damp十日化屍理論根本係BULLSHIT

更加證明個條屍比人用手段干擾過一定係謀殺
符合蟈蜻
海邊可能有動物會食屍體,所以腐爛程度有機會加快
利申 睇過幾集肉骨查
tui
真相呀
唔撚係掛

有無人打過去睇下係咪同一個人?
讀完都要死
推到警察高層岀黎交代吖
算啦 佢都唔撚明我講咩
我就係唔希望大家根據自己心入面嘅答案去搵證據
而係從證據入面搵答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞