[集結神力] 拍微電影把警察點衰spread往國際

62 回覆
36 Like 0 Dislike
1)警察衰野太多,好難一張文宣講晒
2)我地前線手足都開始反擊得勁D,反擊畫面又會被現在好落力打國際戰的政府拎黎大造文章,條片正好俾外國能更好地體諒我地
3)更好利用一些震撼畫面或者橋段,收籠外國人心
4)微電影,睇故仔,好多人都會幾OK,有助spread我地情況出去
5)以後我地本地同外國文宣都塞條片的link入去,又或者YouTube channel

但廢J我完全不識點樣整呢D片出來,卡通又好真人又好,都唔識,眾籌也沒experience。所以想集結神力,有邊位兄弟覺得有得諗,就幫手spread出去同用力push,小弟廢J P牌仔自push都做唔到,sosaad。
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
push!!!
1/10
2/10
3/10
4/10
之前有個電影協會出左聲反送中
有無方法叫佢地幫手
錢可以我地眾籌 微電影應該唔貴
5/10
警暴問題好多地方都有 要拍得感動人先得
有咁多真片唔洗拍都得啦
謝謝兄弟。這很有用!但對於要整出一個好好quality的微電影,會需要D咩,會有咩開支,我不太清楚,要眾籌,就需要有一個大約的目標金額,也需要有channel去搵到好好的微電影製作人員,可惜呢D我全都不行。如果我再推多一段時間後,都沒有一D了解呢方面的手足出現,我就試下自己study一下,之後再搞眾籌。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞