失業個種壓力係好大(7)

1001 回覆
31 Like 0 Dislike
"啟孽村村民" 條仆街仔肯出來未?????????????
係咪燒炭死撚左啦, 呀叔我做啲帛金過你啦
去龍心介紹個倉做啦
無能既人先會怕失業
你條戇鳩仔"啟孽村村民"係咪有日日出來示威遊行??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

而家我就打好多個問號比你睇
我屌你個咀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好撚灰
Send 極都無回音
sd都sd唔出
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭6千咋
點解, 點都有岩掛
只能夠SEND多啲
SEND多啲, 機會就會大啲
望係咁望
有offer但伏
medical claims要月供
人工扣
咩玩法
cls 咁不如唔好要
第一次遇到
應該推offer
仲要月供完只係claim到8成
係咪大機構
全球可claim?
咁我唔清楚
佢無俾資料我睇
好簡單咁講幾句
一個星期都有牌啦
好快到手
得架咩????
唔識
極奇怪
其實有手有腳要搵工一定搵到
當然, 有返咁上下學歷經驗既點都想搵份似樣啲或者唔駛體力勞動既工
大家睇住個戶口做人啦
開始習慣左唔返工仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞