[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(38) 光復香港 時代革命;五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
簽收個時有name list
有冇CT25仲未組滿人ah
有無人知電腦優惠收貨個張卡係邊張
想買電腦
聽講CU 好少收Yr1
想Yr1建議留意翻唔同大學黎SPACE搞既admission talk
雖然廢廢地 但有D都有用
比如HKUST唔洗睇中文 炒左中文既人可以唔補翻
同埋HKUST Engineering Yr1冇interview
最好上埋咁多間U睇埋admission deadline之類

Requirement 果邊yr1 你預GPA一定唔低
上年識人 GPA3.9x 都冇HKU offer
三大既話cu會易過hku ust基本上唔收
巴打 cu有咩科推薦
year 1 咪 cu engine year 1 都冇得揀
聽講CU 好少收Yr1
想Yr1建議留意翻唔同大學黎SPACE搞既admission talk
雖然廢廢地 但有D都有用
比如HKUST唔洗睇中文 炒左中文既人可以唔補翻
同埋HKUST Engineering Yr1冇interview
最好上埋咁多間U睇埋admission deadline之類

Requirement 果邊yr1 你預GPA一定唔低
上年識人 GPA3.9x 都冇HKU offer

咁柒都有
3.9x真係好慘
利申3.7廢J
渣ga
識人讀N 展 DSE 25分 yr1 cgpa>3.8 ust engine yr1 唔收
想問下個workload大概係要做啲咩
我自己best5 22 yr1 CGPA > 4.0入左
咁都要打j? Asshole仔
入到港大再算啦
呢張野唔拎黎打j
咁拎嚟做乜
我睇怕你留黎當生火用ja 7頭
咁搶口做乜sin... = =
ching唔好咁串好喎
佢讀書讀到癲咗。。
體諒吓
想問下 呢三科點樣
Health, Technology and Society
Healthy Living
Thinking about Science
Healthy living
好難
你廢啫
好似你咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞