[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(38) 光復香港 時代革命;五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
即係圖書館counter?
thx,巴打好靚仔
求救
如果個堂取消左正路係咪會sms通知你?
柒下柒下咁番到去先見到門口貼住張紙話cancelled
但係完全無收到通知,hkuspace個email又無、learner portal又無、sms又無。
我係咪俾lecturer杯左
正常會SMS
可能你lecturer 太遲先請假
學校send唔切
聽日大家會唔會罷課
真心希望大家聽日可以罷課 返少日學真係唔會影響啲乜
fullgear上堂
All black 返學
求下大家將3樓貼滿文宣圖佢🙏🏻
次次行過見到塊乜柒連儂板衰撚過我中學
我屋企無printer 每張$0.3咁印法就嚟破產
求下大家每人印定少少文宣 每次行過貼兩張落去
好快會貼滿成層
有冇地方罷課集會
black block 加口罩啦
罷ed
三樓?
罷ed 話說eapii assignment1係咪下星期交
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭6千咋
好似係10月14 下個禮拜一重陽
大個仔喇咩都要自己搞㗎喇,唔會有人幫你搞
啱啱上網睇咗啲資料同討論區 不過搵唔到邊度報
見到有啲人話5,6月考 但我啱啱去咗IETS網寫10,12月考得
唔知從何入手
IGCSE喺五六月先有,一年好似得一次
Ielts就密啲,自己報名留意時間。
明白了,唔該師兄
想問culture, media and society 有邊科伏?
ielts 每個星期都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞