[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(38) 光復香港 時代革命;五大訴求 缺一不可

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
幫朋友問,IAE CL87既同學有冇人欠grp mate
圍爐
利申kec
Kec唔係喺九龍灣咩?
Acct
啲同學仔都唔差 驚唔夠高gpa
想入返三大
又蠢唔晒扮咩唔知邊到kec
唉好驚兩年後乜都無
其實poly city都ok...如果有得入
你咩科?
我商科底
就算上返大學都會揀返bba
唔該幫手推,有德國記者想搵人做訪問

(代post,求推!)German Journalist Looking for 2 Interviewees
https://lih.kg/1577151
巴打有讀Econ? 有冇買Business Econ本書
想問揸住張facility access card係咪hku任何lib同sport center都可以去到?
想問下申請左transcript有無限要幾時之內去攞?
7月個陣申請但到依家都未得閒過KEC攞
English for science and technology有咩做?
有無人可以借把較剪嚟剪locker條索帶?
2樓無較剪
same
有冇ching上年或者之前讀env and earth sci 上左幾堂上到好迷惘 適應唔到個教學方式 完全唔知點抄notes同點溫 有冇ching可以指點迷津下
聽人講EAE係sci今年新開嘅科我覺得其實只係學緊中學bio野
最主要係佢個PowerPoint大部分都係齋圖 雖然有啲point forms但係都好籠統好概括 又唔知佢會點考法 想溫都完全無從入手
information technology fundamentals 好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞