其實條篤灰熱線比大家想像中恐怖

693 回覆
2259 Like 35 Dislike
true
撕連儂牆既全部告刑事毁壞
放唒啲藍絲上去
tui
如果因為咁比人拉 我無野講
到時個個都有案底 就真係全民暴徒了
整d假圖 偷影d藍絲 篤返佢地
等佢地分唔到d資料真定假
極權批鬥來了
Push
最新活動:唱民主聖歌,傳福音!
手足每晚都好努力貼連儂,但凌晨3-6就比人清!
913 914 915 活動要去,但請起返連儂牆
考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
等所有人知道發生緊咩事先!
連儂牆起源於反共,呢條戰線不能倒!

勇武走得太前,做人要有公關!
文宣多一個就好多!連儂牆要人!

一場抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點?九點?吶喊!!!(fact checking)
5. 做運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會事務,做陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.10
第一☝️藍絲
第二 轟炸
Send後生藍絲個樣然後話佢同藍絲嗌交然後打交
打得真d
唔係比人block號碼
又話無懼白色恐怖,好嘢好嘢
老老實實,我又唔係好驚,只係枱底放上枱面
唔鬆懈就得
貼露鳥阿伯比佢會緊咩?
日日問佢follow成點又犯唔犯法?
依家差佬成日ot
警嫂一定好寂寞
寂寞難耐就會偷跳
我地應該做好市民
去舉報依啲不守負道嘅警嫂
批鬥大會
玩fake news就可擊破
save低曬10個熱線得閒report佢
高唔高效益唔知但係就一定低成本!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞