其實條篤灰熱線比大家想像中恐怖

693 回覆
2259 Like 35 Dislike
篤灰我有經驗
選黑衫黑褲那邊
up
再開幾廿個 太空WhatsApp accounts. 寫個 RPA automate 個 web 版 Whatsapp. 揼爆佢地
改圖運動
解決方法其實係咪應該鳩報?太空卡報爆佢條線,搞到佢都唔知邊啲真邊啲假
有冇咩tag建議for twitter 文宣?
開幾廿個 太空WhatsApp accounts. 寫個 RPA automate 個 web 版 Whatsapp. 揼爆佢地
文革
咁天真嘅
成班藍屍仆街實亂鳩咁報料
唔講得死全家
Push
安全性方面 佢話佢會保密唔爆你出黎 不過唔代表唔存在洩密呢個風險
(你睇佢支充滿智能嘅柱)

WhatsApp雖然話係有P2P(end-to-end encrypted)加密 你以為安全?
但係多數人都係會開backup功能 而雙方backup嘅檔案都係無加密 (decrypted versions of all your messages) 所以係=廢嘅

佢點儲存及備份你嘅資料 會點用 你唔知
有無資料紀錄會唔小心流出俾其他人呢 唔知 流咗你都唔知
擺明係文革紅衛兵

見藍絲就私了啦 唔好理
叫MarkZuck封佢啦
唔好睇少反暴力熱線

政府明顯急於平定騷亂,甚至和理非行動都搞。止暴制亂係藉口,實際係打壓所有反抗/反政府思想。
開始入侵緊教育界,身邊空姐/老師朋友真係慢慢靜咗。
先有休班警棍,再有呢條熱線明顯係共產黨文革手段,先係電話報料,之後藍屍隨街捉人都得,唔好當我講笑

大家都保重,仲未係最黑暗嘅時代
虛則實之,實則虛上

其實我覺得無野好驚,我地個個後生個樣,入境都會有紀錄,而且分分鐘全世界海關都有我地資料(情報共享)。再講,番大陸過關時佢都影左我地樣十世啦,大陸晨早已經將我地個人資料數據化左。佢地要欲加之罪 何患無辭?

佢有佢做,我地有我地做。佢行得呢步證明佢地已經係穹孥之末,我地距離迫到解放軍出黎,攬炒屍永靑果類冚家產,已經邁進一大步!

共勉之!
[小心人地sd黎改左名既zip] 驚人!高手自製「解壓縮炸彈」能把 46MB 變 4.5PB
https://lih.kg/1558124
篤爆藍絲佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞