其實條篤灰熱線比大家想像中恐怖

693 回覆
2259 Like 35 Dislike
其實真係好撚恐怖,大家咪當佢玩膠,完完全全係將文革果套搬撚左黎香港丫!!
你以為比你篤藍? sorry根本就係篤黃嫁ja, 佢睇你唔順眼就點砌你斬得!
休班警有棍,搵白衫扮休班又得
大量暴力黑社會同藍屍狗可供舉報。
要unfriend哂d擺明藍嘅先
有冇電腦bot可以狂send gay相佢果幾個whatapps?
多數簡後生仔做
篤埋藍絲
文革黎啦 批鬥人既等比人批鬥番啦
黑警你地以為你地好安全?係啊講緊你地啊 mon post狗
用人民自行提供嘅資料可以建立黃藍資料庫
有人餵埋口 唔駛自己黎
繼facebook出賣你 而家可以整本灰book
佢又可以話統計有500萬人舉報暴徒 不過唔駛證明俾你睇
1. Report to WhatsApp : may violate terms and conditions.

2. Report and Tweet: WhatsApp, telecom companies supporting terrorism and totalitarian regimes.

3. Ensure that noise to signal ratio is high. More noise, less signal. Do not report correct info.

4. Use disappearing messages, in case messaging is used as evidence against you.
IT人請出招
改圖記得要用F12改element再cap圖, 張圖絕對冇破綻,之後要多幾個人一齊舉報更好

或者流出去深藍谷借刀

同埋太空卡太空機呢啲基本啦
咁就係時候幫CX 嘅手足反篤灰啦
我就係想佢玩到北韓咁,我橫掂乜都冇,有咩係輸唔起?
根本用黎對抗老豆搵仔
大家互鬥
ps 佢地落去遊行既相
呢句有得諗
尋釁G事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞