其實條篤灰熱線比大家想像中恐怖

693 回覆
2259 Like 35 Dislike
文革
咁亦都可以Send晒所有藍絲俾佢查
其實而家黑警要收料駛撚靠WhatsApp 咩
地鐵cctv全程直擊、地鐵站重狗
主流傳媒又跟到勇武派實一實
藍絲又隨時999報料

篤灰熱線係心理招數多過實際招數
即係同老豆仔一樣功能
加埋佢地嘅科技,已經係變相社會信用系統
呢單應該叫gohone同hocc響聽證會講埋,迫facebook block柒佢
放藍絲or狗仔女(手足除外)上去有冇得諗
文革又黎喇
早排習敗敗好似話要鬥爭
經歷過文革既小學生果然淨係識咁批鬥
認同呢個
遲啲藍絲就會所有活動都好都專影人樣
俾佢地留底可以知道有咩人有風險

用IE版whatsapp 有冇機會俾黑警追蹤到你個IP?
從而知道你嘅連登account login嘅資料?
twitter話埋比外國朋友聽
有權舉報,等黑警自己查,反正都浪費左納稅人咁多錢。
屌,集體篤白衫,荃灣,同北角灰
大數據超級電腦面辨

最黑暗時代來臨
文革再現
其實要做 報驚都做到同樣效果
我就照屌
唔係唔玩 上網識下人都好 但唔好用真名/add現實識既人囉
呢招好陰毒,之後做任何抗爭野大家要保護自己,唔好俾人影到個樣,要隨身帶定口罩
不停video call 點睇?
如果有巴打肯做,對付呢種熱線最好的方法,就係用大量的無用訊息去掩沒真正的舉報

現實中有好多兇案熱線,一早就有人舉報左兇手,但太多八婆以為自己知情,真情報被淹沒係訊息海中被過濾掉

當然你要報既料唔可以太玩野,可以試下話屋企有後生仔每到星期六日就全身黑衫係某某地點先集合,好可能去搞事之類

熱心市民無罪架ok?查證係差人做架,我懷疑咋
唔係白色恐怖,要cap 其實大把藍屍cap圖,流浮山200刀手出黎
主要係比休班警做野,因為寫明佢並非正常報警渠道
係報紙見到嘅都send上去,因為睇報紙都會有好多發現。
你用Bot炸佢係冇用㗎
你估得香港一team會睇咩
梗係send晒去大陸睇 畀上面啲人睇同分析
真係諗唔到可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞