cccu相認post#5 說好的interview呢?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

你咪繼續扮囉

認真

無乜好扮

點解唔hkcc

Hkcc多mk..無興趣

咁cccu真心好摺

個陣因為hkcc無曬位入cccu

same
我好慶幸佢無位 我性格係hkcc應該生存唔到

命運既安排
如果唔係讀apss而係讀social work都未必咁早上到岸
雖然hkcc近我屋企多d
GM yr2留名

Do you want to build a snowman (魔音
Pish
GM yr2留名

hi

我就係想問佢你係咪我諗緊果個人

利申 問左人TA4有咩人

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

睇到你地對話唔知點解有小小想笑

你好快會睇慣 由po1 去到po5 都係講緊同一樣野

其實佢今日知道左我係邊個

但係我仲未知佢係邊個

其實我唔係上TA4,個日我sit堂 你放棄啦。你唔悶我都悶
Sigh

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

但係我仲未知佢係邊個

不如你地相認咪唔駛煩

其實佢已經賣左你

但係我仲未知佢係邊個

不如你地相認咪唔駛煩

其實我唔想玩啦,好攰
黃勁威
2017DSE here
AOAL好冇讀 伏?
AOAL好冇讀 伏?

讀緊
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

佢問你好冇讀你話讀緊做咩
王勁威
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

佢問你好冇讀你話讀緊做咩

未打完就覆左
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

幾好讀 感覺上似bus科多過AST
學既野唔難 睇你本身對airport/aircraft個堆有冇興趣
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

學既野唔難 睇你本身對airport/aircraft個堆有冇興趣

對aviation , airport 有興趣啊 但見到有物流好似好廣咁 而且自己數底差 bus難嗎?

其實佢已經賣左你

但係我仲未知佢係邊個

不如你地相認咪唔駛煩

其實我唔想玩啦,好攰

唔明有咩好玩
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

對aviation , airport 有興趣啊 但見到有物流好似好廣咁 而且自己數底差 bus難嗎?

AOAL輕鬆爆4
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

AOAL輕鬆爆4

全個yr2得你一個爆4 一定咁講喎
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

AOAL輕鬆爆4

全個yr2得你一個爆4 一定咁講喎

原來咁多人讀Aoal
早晨
怕今日唔記得醒琴晚無訓
我覺得我以後都應該咁做
AOAL好冇讀 伏?

讀緊

AOAL輕鬆爆4

直線自爆,真 勇者
但見個讀AOAL既friend一個sem考6科,好似好chur咁
不過聽聞啲囡囡幾高汁
215對住果塊AOAL notice board幅新相啲囡囡都幾掂
但見個讀AOAL既friend一個sem考6科,好似好chur咁
不過聽聞啲囡囡幾高汁
215對住果塊AOAL notice board幅新相啲囡囡都幾掂

利申 非厹
不過聽聞啲囡囡幾高汁

利申 非厹

問過bus未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞