cccu相認post#5 說好的interview呢?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
呢個post係咪已經冇人

呢個時候個個chur assignment chur project唔上連登是常識

啱啱chur完
尋日chur左份二千幾字既assignment,差埋尾,而家返緊main拉搞埋去同開波chur第二份二千字嘅,今晚1159前要up曬兩份上Canvas
去AC1食個早餐先

巴打加油

多謝巴打

今日我都要chur1500字中文
呢個post係咪已經冇人

呢個時候個個chur assignment chur project唔上連登是常識

啱啱chur完

我今個sem堅chur,個個禮拜都有功課要交有sent要pre
尋日chur左份二千幾字既assignment,差埋尾,而家返緊main拉搞埋去同開波chur第二份二千字嘅,今晚1159前要up曬兩份上Canvas
去AC1食個早餐先

巴打加油

多謝巴打

加油呀
幾時交?
去AC1食個早餐先

巴打加油

多謝巴打

加油呀
幾時交?

下星期三星期一要pre中文,用普通話
去AC1食個早餐先

巴打加油

多謝巴打

加油呀
幾時交?

下星期三先交就唔洗今日chur啦
屌x6去左邊?
去AC1食個早餐先

巴打加油

多謝巴打

加油呀
幾時交?

下星期三先交就唔洗今日chur啦

仲要屌埋cv呀
屌x6去左邊?

咪話尋日同是但啦絲溫完書就齊齊失蹤咗
屌x6去左邊?

宜家連其他巴絲都失蹤埋
屌x6去左邊?

宜家連其他巴絲都失蹤埋

得番我呢個新人
屌x6去左邊?

宜家連其他巴絲都失蹤埋

巧驚驚
有無人係圖書館呀?
下禮拜三份assignment一個present 感覺好似會比呢個地方抽乾
下禮拜三份assignment一個present 感覺好似會比呢個地方抽乾

瞓醒再做啦
有無人係圖書館呀?

ac2五樓就有
有無人係圖書館呀?

ac2五樓就有

唔過啦,要用電腦
個post就沉喇
有無人係圖書館呀?

ac2五樓就有

唔過啦,要用電腦

冇laptop?
hea下hea下有1week
hea下hea下又1week

突發!!
迷離哥哥ig已轉

新ig:dicky_gorgor
dicdicboy
[i]20 / PolyU / 23BRESS / Surveying[i]

有無人係圖書館呀?

ac2五樓就有

唔過啦,要用電腦

冇laptop?

無帶同鐘意用PC多啲
今日兩餐都係AC1食,準備食第三餐
但見個讀AOAL既friend一個sem考6科,好似好chur咁
不過聽聞啲囡囡幾高汁
215對住果塊AOAL notice board幅新相啲囡囡都幾掂

唔係總有一個sem要讀6科架咩

year 2 sem A最chur
一科land and sea同e-commerce已經

Year 1 programming 先最難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞