cccu相認post#5 說好的interview呢?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
番AC2交野

搵我

食埋野就走

走咩呀,邊個俾你走架

是但啦佢今日見到我就係問個post係咪我開

唔是冇佢contact咩

係個名叫 是但啦 果個人

你有佢contact?

今日撞到佢啫

我已經冇機再見佢俾六hi搶走咗

等你開台教做數

剩係要學計數先要佢

咁食飯啦

到底當佢係咩

計數機

btw 岩岩先醒

就算係部cal,我都要做電腦

人地當你係士多最低級果隻cal咋

會唔會係咁

做咩喺六樓

你係邊?
番AC2交野

搵我

食埋野就走

走咩呀,邊個俾你走架

Canteen 食緊野

你有佢contact?

今日撞到佢啫

等你開台教做數

剩係要學計數先要佢

咁食飯啦

到底當佢係咩

計數機

btw 岩岩先醒

會唔會係咁

做咩喺六樓

你係邊?

六樓
番AC2交野

搵我

食埋野就走

走咩呀,邊個俾你走架

Canteen 食緊野

唔準!
番AC2交野

搵我

食埋野就走

走咩呀,邊個俾你走架

Canteen 食緊野

唔準!

走lu
你地全部同一科?

咁快相認哂既
你地全部同一科?

咁快相認哂既

當大家都知道CGPA幾多
Non jupas 報咩科 就大概估到
你地全部同一科?

咁快相認哂既

當大家都知道CGPA幾多
Non jupas 報咩科 就大概估到

我果兩科d人潛哂入地核
點算 傾project傾到生無可戀 眼訓到一個點

未做已經生無可戀

未做已經生無可戀

瞓啦柒頭

未做已經生無可戀

係 psycho role play有啲煩
番AC2交野

搵我

食埋野就走

走咩呀,邊個俾你走架

Canteen 食緊野

唔準!

走lu

This is so

未做已經生無可戀

Psycho Role Play幾好玩吖,想當年有人relationship做hehe

未做已經生無可戀

Psycho Role Play幾好玩吖,想當年有人relationship做hehe

我覺得好煩
係屋企樓下食埋飯就返拉把做project

未做已經生無可戀

psycho讀係好好玩 不過role play幾煩

未做已經生無可戀

我覺得好煩

社科人表示幾鐘意Psycho,City non-jupas都有報
去到又一城,作戰狀態準備,要chur9爆個report去!

你有佢contact?

今日撞到佢啫

等你開台教做數

剩係要學計數先要佢

咁食飯啦

到底當佢係咩

計數機

btw 岩岩先醒

會唔會係咁

做咩喺六樓

你係邊?

六樓

最初見到你件衫以為認錯人

你有佢contact?

今日撞到佢啫

等你開台教做數

剩係要學計數先要佢

咁食飯啦

到底當佢係咩

計數機

btw 岩岩先醒

會唔會係咁

做咩喺六樓

你係邊?

六樓

最初見到你件衫以為認錯人

識玩一定係扮City仔
中挑聽條友9up下其實都幾好笑
(今次真係柒左)岩岩先知原來圖書館我book左電腦,果一個鐘既頭十五分鐘內如果我無用倒部電腦,咁部電腦果一個鐘就會屬於用緊果條友
話說我book左四點至八點,三點幾到左諗住用住其他電腦先,如果有人book左我用緊果部我先用返我原本book左果部,到岩岩四點九book左我用緊部電腦條友嚟,咁我就讓返部電腦俾佢,跟住諗住用我原本book左果部,咁行到埋去我就show電話個booking俾條友睇,我同佢講話我book左佢用緊部電腦,點知俾佢理直氣壯咁叫我五點再返去,因為我四點三前到唔倒,直接到五點前部電腦都係屬於佢,佢仲要用佢既大陸口音同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞