cccu相認post#5 說好的interview呢?

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
interview前打兩場LOL會唔會好過份

一場好啦
interview前打兩場LOL會唔會好過份

一場好啦

區區兩場 何足掛齒
應該打到聽朝

讀得商科係要背

但hr應該係死背科嚟

上個sem讀左mgt
背就輕鬆搞店

我背野okay

hr好多女女,係時候挑戰你定力啦btw是咪因為女神入cccu你先會揀入嚟

當然唔係啦

揀cccu係因為升學率okay同埋啲人正正常常,唔似ive咁多大陸人加藍絲

但最主要係唔似ive商科要必修普通話

你咪繼續扮囉

認真

無乜好扮

點解唔hkcc

上個sem讀左mgt
背就輕鬆搞店

我背野okay

hr好多女女,係時候挑戰你定力啦btw是咪因為女神入cccu你先會揀入嚟

當然唔係啦

揀cccu係因為升學率okay同埋啲人正正常常,唔似ive咁多大陸人加藍絲

你咪繼續扮囉

認真

無乜好扮

點解唔hkcc

Hkcc多mk..無興趣

咁cccu真心好摺

當然唔係啦

你咪繼續扮囉

認真

無乜好扮

點解唔hkcc

咁cccu真心好摺

個陣因為hkcc無曬位入cccu

當然唔係啦

你咪繼續扮囉

認真

無乜好扮

點解唔hkcc

咁cccu真心好摺

個陣因為hkcc無曬位入cccu

same
我好慶幸佢無位 我性格係hkcc應該生存唔到
有冇es的同學講下近況點?
而家先食飯
召喚是但啦

我就係想問佢你係咪我諗緊果個人

利申 問左人TA4有咩人

佢係唔會話你知

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

睇到你地對話唔知點解有小小想笑

你好快會睇慣 由po1 去到po5 都係講緊同一樣野

佢係唔會話你知

其實佢已經賣左你

睇到你地對話唔知點解有小小想笑

你好快會睇慣 由po1 去到po5 都係講緊同一樣野

其實佢今日知道左我係邊個

但係我仲未知佢係邊個
GM yr2留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞