大鑊 我懷疑我逼到中共讓步個個人是我!太子CCTV懷疑影到圍毆事件!

2987 回覆
5287 Like 48 Dislike
要搵人hack黨鐵拎cctv 記錄做證據
泓志 我地個光復志願未達到
快啲出嚟喇
20歲 郭泓志 香港仔工業學校畢業
8.31 話去廣華 但失蹤

推到同學朋友出嚟

試下copy
星期五1930千人太子站獻花
禁制令拎 太子cctv

泓志我地仲要光復香港架 快啲出嚟
https://www.speaker.gov/newsroom/9419?fbclid=IwAR1CXoYNrE8hAHd-VzlRtoJ9D_Eo5eu4hB0wcVz7f010RKKOM1SB_JjQXcA
Nancy pelosi係咪收到風?
The escalating violence and use of force perpetrated by the Hong Kong authorities against their own people in recent weeks, which has led to tragic loss of life, must end now.

推到同學朋友出嚟

試下copy
禁制令拎 太子cctv

如果你知情嘅醫護人員 , 你唔出你講出真相 , 你覺得你真係可以帶住呢份內疚一世嗎?

生要見人 死要見屍
屌唔可以被人spin風向
交CCTV呀 死攬住唔交肯定有問題
推到有CCTV

推到同學朋友出嚟

試下copy
禁制令拎 太子cctv

P牌仔求推:五大訴求可否暫援幾日,釐清831黑警疑打死人時間,人證會隨時間被滅聲,物證會被銷毀,刻不容援!
https://lih.kg/1542167
1 你呢個問題同問反恐特勤隊同SDU點解扮示威者扔火一樣
鑑證科本身有警察部門下,科頭係高級警司 ,唔會有是非對錯只會盲從

2純粹搏班小黃人入世未深去恐嚇
各位幫手推 要訓
大家記唔記得721果陣後來有咩發現?
青衣個CONTROL CENTRE係MON晒咁多個站月台架
太子站長被趕出控制室所以唔知咩事
但係青衣果邊睇到晒架
點解唔去圍青衣?
有無人可以做關於831嘅英文文宣呀?
人手置頂
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞