大鑊 我懷疑我逼到中共讓步個個人是我!太子CCTV懷疑影到圍毆事件!

2987 回覆
5287 Like 48 Dislike
政治..若果有重要野唔會一次過放出黎,識玩當然係搵岩時間慢慢放
當然我都係鳩估
cctv
CCTV!!!!
拎唔到 記者會有講。呢件事好大鑊。
一黃營堅持到底
二淺藍中立動搖
三干預香港內政+殺死和平示威者
但個問題系佢規定上系一個月會銷毀錄像,一定要今個月之內用強制令逼佢拎出黎,如果佢拎唔出,即係好大可能提早銷毀,而唔符合既定做法咁銷毀,將會更大程度證明佢有野隱瞞
咁就更加要諗方法,眾籌又好點都好
我系真心好撚心急
跟上面#420行動post。
今次真是唯有用眼淚去感動世界。
還原831真相,要求地鐵交出完整cctv
唔係錢可以解決到,黨鐵唔會配合,除非死者家屬出黎講野或者有人變節
pish
都未醒
郭醫生有做野。

就8月31日警方於太子鐵路站暴力追捕市民,導致不少人頭破血流受傷。據報消防處救護員當晚接報到場後,需等候13分鐘才獲准進入站內為傷者治理,並至9月1日凌晨1時42分,才能在其他鐵路站將傷者送往醫院,延誤就醫近2.5小時。

而在該段時間內,警方驅逐並禁止記者進入太子站,站內的情況無法被外界得知,市民的知情權亦被粗暴剝削。

坊間謠言四起,指當晚於太子站的傷者中出現死亡個案。為避免流言令市民恐慌,本人已去信港鐵,希港保留當晚的閉路電視片段,讓公眾日後有機會循法律途徑追究。
林奠想騙西方國家! 急求文宣做野呀!
https://lih.kg/1542135
《視點31》【8.31 太子站警察突襲】
https://www.youtube.com/watch?v=MJ5J-WdA9Rc
根本係恐怖襲擊呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞