大鑊 我懷疑我逼到中共讓步個個人是我!太子CCTV懷疑影到圍毆事件!

2987 回覆
5287 Like 48 Dislike
一般cctv會保存幾耐
禁制令 cctv
禁制令 cctv
推爆佢
推呀
假設件事係真 佢地一定用盡一切方法去㩒住
話我要cctv無用,想要cctv一定要從法律途徑落手取得,無論係黨鐵定係醫院附近商戶嘅cctv,我覺得要盡快民事訴訟,以公眾知情權為由令法庭要求黨鐵公開cctv,但要咁做就需要錢,612基金會唔會肯幫手做呢件事。

第二個方法係武力奪取,但風險太高,同埋唔熟悉黨鐵系統入到去都未必拎到。
殺人兇手!!!
狗話“我想屌女示威者”
https://lih.kg/1542046
推 還原真相
推!!!
生要見人,死要見屍!
一定要黨鐵交CCTV出黎!
手足屋企人無出聲
個人覺得原因有下
一,無屋企人/朋友(可能性低)
二,一早捉埋屋企人去大陸/香港某地方禁錮中
三,用性命威脅屋企人唔準出聲

理性討論
個人覺得,831,太子站,一係死左人,一係有人受到極嚴重傷害,接近死亡。

831後,中共討論點蓋過件事,就突然要林鄭動議撒回(條片勁怪)
林鄭頭髮同星期2見記者唔同
忽然無左之前現場見記者個重高高在上嘅姿態
感覺係,講出撒回係逼於無奈,正因為有件不可告人嘅事發生,用讓步去遮蓋件事。
最近咁多wts 對話流出
毛e記者會嘅fact checked. 同埋公認嘅秘密(武警在港執法

831封2日站,但太子第二次封站可以第二日朝早就開返,實在不合常理,個2日可以做到好多野,洗走種種現場證據等等。

加傳聞狗鐵職員被逼掂兇器
打死人/重傷人嘅個個真係大家講嘅,係武警打死,真係唔出奇。

種種原因,逼使中共讓半步(反常咁主動動議撒回,等風波冷靜,到時否決撒回,繼續二讀)

反映出

一係太子831真係死左人/出左極嚴重嘅事,不得不讓步去遮蓋件事。

一係就下緊一盤旗,玩柔和政策,袋住先、等部分人軟化,最後清算場運動
純粹個人忽發奇想,有錯/唔岩聽,唔好屌。
太子佢個時話只係損毀左兩個
cctv
禁制令 cctv
解散警隊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞