大鑊 我懷疑我逼到中共讓步個個人是我!太子CCTV懷疑影到圍毆事件!

2987 回覆
5287 Like 48 Dislike
同埋勇武準備定返學野, 手足頭7見去賀一賀佢。但是有咩事唔好盡地一搏, 要留有用之驅捱落去
屌你老母 有人肯企出嚟爆
我自己唔撚食都養你一世

生要見人
死要見屍
Push
pish
cctv!!!!!
最奇怪係呢篇新聞係咁沉底
死黑警打死人想毀屍滅跡
Push
作為一個絲打
見到自己同性別嘅人被懷疑唔知狗定垃圾咁樣性虐待
好撚想佢地啲子孫根不舉或更甚
我驚已經滅口, 人都殺左當沒事
Tui
跪求大家可唔可以盡快傾個死線出黎! 唯一可以破到林鄭步棋!!我地國際線就快死!!!

要有死線政府先知我地無收貨,要有死線外國先知我地仲未贏,要有死線全世界先知我地場仗未完!!!

9 21 又好,10月1又好,我求求大家盡快傾個死線出黎,全線都要跟。
死線前要 keep 著遊行,全民盡量和理非,勇武暫且退場,唞唞一齊和理非。
同一時間俾時間其他人宣傳,準備升級行動。我建議全民 gear up日,準備再全民三罷等等。
以退為進,俾個死線林鄭答應五大訴求,否則行動升級!如果途中膽敢清算,全民勇武!!

死線有咩好處?

1. 話俾所有人知我地無收貨
2. 要國際知道我地場仗仲未完
3. 政府無籍口講回應訴求無用
4. 俾國際睇到善意我地唔係無
5. 顯示我地全部人有幾團結,話和理非就和理非
6. 如果勇武再上場,顯示勇武係政府迫出黎
7. 勇武可以有時間休養生息
8. 其他所有人有時間準備升級行動
9. 最重要 keep 到個運動行落去!! 有訴求,有目標,有時間性!!!

9 21 ,係死線!! 9 21 ,係死線!!

10月1 ,係死線!! 10月1 ,係死線!!
推到有cctv 啊
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞