大鑊 我懷疑我逼到中共讓步個個人是我!太子CCTV懷疑影到圍毆事件!

2987 回覆
5287 Like 48 Dislike
Push 3
Push
Push 4
Push 5
敵退我追
推!!!!
長推。
一日黨鐵唔交cctv一日831都係最大嘅核彈
幫手share出去
airdrop!印出黎!派街坊

<願榮光歸香港>請大家一齊文宣!印歌詞派!等更多人識唱
https://lih.kg/1544464
----------------------------------------------------------------------------
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 聽日就係手足頭七
依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
推上fb!
絕對要追究!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞