連仔請入 外國人對連登嘅建議

631 回覆
2205 Like 5 Dislike
Push
Make sense, push
push
點解次次都係依個人

佢乜野名堂?
英文台
俾鬼佬comment
tui
唔識英文都推,後繼之力定要靠國際。
都幾好 整完佢地識關心既可能會自動過黎搵post 減輕文宣手足負擔 但我擔心入面全部3毛/fake news post 呢啲審核野好難處理 有一單fake news對外既公信力應該下降得幾勁下
開國際台啦
可以80%英文之後20%其他文
咁就唔洗一個文開一個台
而且外國人有心既唔怕課金, 前日有巴打提出話收5美金可以開多D POST, 然後你捐既個5USD我地會捐比星火
又有資訊又可以幫到人gimmick唔錯丫
不如叫國際台啦 唔局限於英文 同埋國際台顧名思義就係比其他國外既人睇
冇課既話只可以一日開一個PO, 補充返
而且可以限制去中文台?
呢方面大家可以一齊諗下
謝,我遲少少睇。同埋更詳細講吓我自己點留意到件事個開頭。
謝,等你鴻文
唔係要國際台
而係要一個集中post 用英文整合所有事?live update?
It could happen.
There are many translators in this game too. Just the conference, it is actually running by a group of PR and journalist.
push
連仔冇咁多資源但我哋有,日日成千個廢青係度,將想translate 嘅post 加一個tag (依part 要連仔做) 要求translate 之後羣策羣力,有翻譯好一個有共識嘅版本之後,一次過幾百人放上Twitter ,諗落好work 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞