連仔請入 外國人對連登嘅建議

631 回覆
2205 Like 5 Dislike
其實開一個 section 俾有心嘅巴絲 group 埋已經有嘅英文文宣先啦,個鬼佬都係咁提議啫

至於新 content 投票呢D下一步啦,最多正評都可以係一個方向

至於外語會燃/留言基制,暫時未駛住啦?佢哋都係想睇啫
Up
Need massive translation talents to make it
Words should be rigorous
Used wrong words will case whole family zero
其實開個台就得,反正外國撚唔係想參與討論,只係想上網抄料,果邊人流少D都唔成問題,又方便國際文宣撚,連仔,開多個台,考慮下
Agree~!
English not good.
Need you gays to do TRANSLATE!!!
612 721 811 831
港共 鄉黑 警畜 黨鐵
黑警死全家
Push
立德巴,我睇過你篇小處看大局,大灣區個 point 同之前郭文貴爆料不謀而合
全民英文
推到連仔睇到
開英文台呀喂
好多人仲未用,推
Just so few people doing it,tui
Push
有冇佢講咗乜嘅Link

我都係喺度睇巴打po出來,但暫時得段片:
https://www.youtube.com/watch?v=VzwDnvKdjFY

原Po我未必搵到
There are: D

I have a lot of slaps, but I have a piece:
https://www.youtube.com/watch?v=VzwDnvKdjFY

I don't have to know the original Po
我乘公共汽車上學
English bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞