地鐵懷疑真係死左人(入嚟大家判斷)

1001 回覆
1397 Like 98 Dislike
呢張改圖黎架。
話俾更多人知,要大家一齊關注俾壓力政府,黑警,黨鐵!
Push
「緊急」即刻check下自己個wifi 隨時洩漏個人資料
https://lih.kg/1533220
求下有無人可以拎到太子站CCTV
根本改一改字眼就做到煲大單野之餘又可以避免做法輪功 一堆人出黎嗌fc又叫人咪撚再傳
又唔撚propose下單野可以點搞 心諗都痴撚線
求炒車
要靠黨鐵內部黃絲
咁我覺得有睇新聞/連登都會留意果個人畀人制服掛?
如果我識佢,第一時間搵佢啦
但暫時無人報佢消息,有d不安。
同強姦女義士一樣
唔會唔信
觀察名單
或者佢之前就正正係想SPIN都你地永遠唔信有人死左, 但確實有人死左? 信或唔信, 都係睇定D先
推呀 法律巴出黎
*雖然cctv都可以造假
佢查到唔奇
封兩日站其實好大獲
公營機構 點都要出黎交代啦
Cctv話唔比得
假設真係有人比黑警打死左
佢地好撚大獲 要交人出黎
陰謀論 打死佢果個係武警黎呢
點交
Push
如果真係有咁嘅事,比著係我,錢一定袋住先,然後扮乖,唔係邊有證據證明有掩口費?(唔袋住先可能自己都有即時危險,咁就乜仇都冇得報)之後再諗辦法(一定有人監視)搵外國庇護公開件事。但件事唔會即時浮面。

不過要cover up件事,索性整場「交通意外」咪仲簡單? (e.g. 校巴超速炒車),少啲後顧之憂,知情人士亦比較容易控制(又或者被病死,被意外死)
Fact check好撚重要
冇證據點樣攞出去比人睇 點樣同國際講 點樣令其他人信你唔係作故仔
我地自己人圍內信冇用嫁喎 留係同溫層冇用
作為公共運輸機構 黨鐵有責任交出CCTV以証清白同解答公眾疑惑冇呢條法例wo

市民有懷疑佢就要證自己清白咁佢咪好唔得閒
唔撚係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞