地鐵懷疑真係死左人(入嚟大家判斷)

1001 回覆
1397 Like 98 Dislike
呢個真...
巴絲應該係懷疑呢單死者會唔會係太子站被害,然後呢兩日寫好劇本將死者由被"警棍"打死改做被"滅魔棍"打死。

拘捕全家 = 唔比人周街亂講野4

如果係真堅好黑暗,但願大家炒車。

Anyway逝者安息
唔排除太子站職員都唔比落月台
去控制室
今日不停強調"太子"站無死人
但係又補飛話之後油麻地拘捕部份人士
有無人知油麻地咩事
[正式宣布] 潘凱勤 同 朱創基 呢兩個名 已 炒 車
https://lih.kg/1530058

呢兩個?

有咩仲唔會成真
手足你似搞事
我地依家有合理懷疑 逼班狗同黨鐵出黎
不嬲樣樣野都要 Fact check 係基本
你sd去 twitter 比外媒未呀
係真係假都未知, 推乜撚野大? 大佬check清楚先啦, 放流料搞到全世界炒車你係咪覺得自己好威? 事後唔係一句對唔住就可以挽回返信任
岩呀

重點係佢老母會唔會知真正死因
狗已經一個大話冚一個大話
屈佢癡線拉埋個老母都仲得
仲話咩因為傷勢要送去荔枝角站再上救護車
仆街,你地唔比first aid 入去救人既會咁好死
無錯 要推到連茶餐廳婆婆伯伯都知
打到人無反應 咪行開囉
行過嘅踢兩腳 發現無反應 咪知死左囉
大家一定要傳,就係因為怕炒車先更加要傳,逼佢交代真相,活要見人死要見屍。里單野唔會有咩FC,而家講緊黑警死左人,唔通佢會出黎認?狗鐵會話比你聽?HA咪又係under政府,所以係唔會有所謂既FC。里單野係要用輿論既壓力逼佢交代,如果唔係里世都唔會FC到,只會不了了知。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞