地鐵懷疑真係死左人(入嚟大家判斷)

1001 回覆
1397 Like 98 Dislike
咁成家都有FD嫁姐 如果果個係後生仔
今日返學D FD實問啦
push
屋企人真係要快啲開記者會
真係唔知 好希望炒車
封咗咁耐我真係唔信冇事 完全隔絕太子站 除咗死人/個站用嚟虐待緊人我真係諗唔到有咩原因
火化埋真係毀屍滅跡
想幫手足申冤都做唔到
唔係話唔需要fc 而係呢件事好難fc到 除非有義5仔爆大獲
唔想有手足出事 但要有最壞打算
試著不要叫黑警,改口叫殺人兇手
一定要知道真相!!!!
依d 野冇可能cam 到 大陸都做唔到 我唔信香港做到
時間一過今個朋友唔見左 有條友冇返工
有個仔冇返屋企
點都會有真相
港鐵必須交代!究竟發生咩事要封咁耐站!
一定要知道真相呀
朋友呢...?
倒不如咁樣,如果政府與地鐵唔肯交代封站2日的內幕,我地就行動升級,攻入太子站,攞出入面CCTV來睇。

同埋我地要搵晒所有殮房,睇下有冇個晚的遺體。其實冇人認識片段入面的男子咩?
屌 雖然唔知你哋唔會 但黨鐵我求下你 拎條cctv出來呀
我信有呢個可能性,我唔信whatsapp圖=證據,明白未?
CCTV係需要,滿意未?(我都無講過唔要cctv)

如果fact check 黎講,正路應該會有朋友上來幫佢報平安,但暫時未有,所以我都有d不安感。但現在未有證據,所以我唔會亂信whatsapp當事實。
我都唔想係真,但朋友呢點絕對站唔住腳
除左要返學,有幾多朋友你會見或者contact得密到佢唔見左兩日你會即刻起疑?
1. Source 又唔係立場新聞 但又cap埋立場既背景
2. 行文加幾句「真」 「真係」 , 增加說服力?
3. Source又朋友個邊個果邊個
越拖得耐 cctv越易洗底
(雖然有可能已經清晒

推到有cctv
我信 有可能連內部啲狗都冇人知
嗚😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞