地鐵懷疑真係死左人(入嚟大家判斷)

1001 回覆
1397 Like 98 Dislike
召喚法律巴
可信性未夠高 自行判斷 唔亂推
唔係講粗口就大哂 岩哂
咁你第一步唔係都要拉外媒咩
我講搵外媒幫掠有咩問題
根本無得deal,無論佢嘅選擇係咩,佢都係被軟禁、威脅,件事一有少少丟淡咗就會被自殺

如果烈士(甚至可能只係無辜路人)無乜親戚,甚至可能會直接製造一個假身份、P過一張個樣有少少分別嘅假相,咁樣就會連同死者好熟嘅人都會疑惑係咪只係人有相似...

呢一星期除咗軟禁控制住事主,背後可能就係試緊各方嘅反應
D字又平面又平衡
改圖?
成件事好鬼,佢封站封咗成日喎。 佢上幾次列車出事都只係封站幾粒鐘,對比起今次其實對地鐵站同列車都唔算話有好大損害,所以唔應該封成日。 咁除咗因列車同地鐵站遭損害而封站呢個理由之外, 咁淨返低嘅就係黑警有啲嘢唔見得光要秘密處理。 由此推斷,佢哋真係打死咗人都唔出奇
老老實實
CCTV應該會有record backup落server
尤其係呢幾個月抗爭手足都係靠黨鐵走
黨鐵絕對會keep record方便黑警拉人
即使現場delete都應該會有copy直上總機
真心希望有良心員工會放出黎
依張圖假嫁 咪撚再傳
仆街黑警狗 還返條人命比我哋
一萬條狗命都換唔到一條人命🖕🏽
tui
有呢單野。搞到我唔信
FC幾時用都唔撚知 樣樣野都鳩叫FC都痴撚線
總之記住Remark 返末fced 先spread 啦
Push push push

我要真相
真係好希望只係集體大炒車
我信 無野補充

借個位for 各位手足提升自己體力幫手長期行路/封鐵後點行

size=6]黎緊咩行動都要齊出[/size=6]
全民行動 健體惡補知識同黨鐵政府頂住

和理勇武強身健體飲食入門:
香港人一定要贏
POPO打無辜民市打到出面
人人都要有自衞隊身體質素
鋪鋪封站要長途跋涉
唔夠體力行唔到幫手😭

Step 2. 補水 補電解質
飲夠水
每日飲體重x50ml水
每半個鐘每淡唔多過300ml
平日飲10個鐘
會去多廁所 但幫身體補水換水好緊要
電解質 補充成個人體液
保礦力稀釋5-10倍更有效吸收
就咁飲太高糖唔吸收
利申:健康教練
Herbalife 健康教練
唔係重點 重點係大家強身健體
全民皆兵
依家風頭火勢
話我發國難財果d
你同我自己落場行返次先
我要所有人隨時隨地可以極速轉場
18區爆政府春袋

衝衝子走得快
哨兵Be Water
First aid 補給
全世界只有你可以有能力保護自己同記者
有咩搵我幫手 免費教大家
香港需要你
有需 要TG 唔問名
同你Case Study
教你點飲食點運動
20%運動 80%營養
學完再善用Budget 搞好自己體能

長期戰爭 齊上齊落

We Shall Never Surrender
We Now Stroke Back
但有冇法律巴
黨鐵9月1日封咗太子、旺角、九龍灣站,話係因為損毀較嚴重,但佢哋份新聞稿有啲可疑。

太子站(8/31)
• 閉路電視損壞或被塗污(三部)
• 月台幕門玻璃損毀(一道)
• 滅火筒被取走(一個)

太子站損毀情況對比其他站簡直係小兒科,又唔見其他站要停全日去維修?除咗要用一日時間清理之外,上面嗰四處損毀點解要整成日。有冇9月1日飛站經過太子、旺角站嘅手足講吓有冇咩特別嘢見到。

而家黨鐵就係唔肯俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞