地鐵懷疑真係死左人(入嚟大家判斷)

1001 回覆
1397 Like 98 Dislike
一定要見報
雖然唔否認要FC
但可以點FC?啲狗自己出黎講?
定俾狗咬實果啲經手醫護/家人講?
香港人根本 fact check 唔到
黑警唔會比你地攞到料
白色恐怖
推左先
推呀
唔希望 唔想係真
希望地鐵有有良心嘅職員幫手
揾律司要求交片得唔得
單嘢而家最大嘅問題係無差別攻擊,真係咁不幸死咗嗰個人根本未必係勇武手足!如果我唔見咗個朋友,係都話搵人,邊有人會將個一般唔關事嘅人立即聯想過去831呀?呢個就係失蹤嘅可怕之處,亦係時間拖得越長越可怕,遇見唔到真相⋯
難聽d講句 就算係真
一日唔贏 都冇辦法徹查 追究
要做嘅嘢就係絕不忘記
等到審判日 慢慢清算
比喻都搵第二樣啦

六四有哂屍體相殺人影片 死過人一定係事實

太子係連條屍/傷者都搵唔到

要求fc好正常

尤其你個啲所謂證據 識打字就做到

麻煩反駁都高質少少

利申 信死咗人,但係唔關個啲咩老母個fd吹過黎嘅垃圾風
掩口費?收完錢第日自己都可能被消失。
打死人啊 咁大獲 支共捉曬屋企人軟禁 滅埋口都得啊
首先要冷靜啲,會唔會係煽動L放料,因為就算黑警封鎖得消息,但仲有黨鐵員工、當時未死既話送醫院會有救護、當場死亡運送屍體需要悟工、醫院要發死亡證(要有死因)、殮房有職員,如果咁都冚得咁密,唔通咁多個部門既人都咁冇良知幫手冚實?

同埋昨晚定今朝見過有人爆料話送咗去廣華,而家警嫂幅截圖又話明愛,同埋雖然死者家人新香港人,都不至於咁冷血啩,而且以烈士年紀來計,如佢媽係新香港人咁當年應該仲係一孩政策,又未輕單非落嚟生完又上返去,即死者好有可能是獨子,正常應該呼天搶地而唔係咁冷靜傾 deal。

純粹推論,歡迎指正,最希望人冇事
我諗d 狗唔想比消息流出,知出事即刻踩上門搵當事人既家人傾數,朋友方面。咪代覆message 囉
Push
今日先去完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞