[突發]直升機在上空向集會人士灑下螢光粉

879 回覆
698 Like 121 Dislike
識整嘅 整啲落對家
一有人就灑粉 政府黐撚咗線
Agger
明明見到喺維港飛過 都無喺頭頂飛過
正苦為左捉人,無所不用其極
夜視鏡
[一手fact checked] 教你點樣洗甩螢光粉
https://lih.kg/1532424

無喎,著黑衫短褲腳都無,想嚇人唔好出去?
831 91 92 都有發夢出去

其實好似你照乜鳩都係有呢啲嘢
例如下圖係我屋企一件無著過去發夢既衫
同埋屋企電腦前個喇叭

應該無嘢?

#光復香港 #時代革命

各位聽日繼續 唔好淆!

利申:用屋企Hottoys個黑豹地台支UV燈照
傻人發現案
卸妝油洗得甩
其實會唔會係尋日地下個d比雨整濕再吹到人身上
屌佢老母
FACT CHECK 先
撒粉就吹佢用化學武器
send曬出去先

到而家都無話過會用直升機撒粉
夠膽咪出來話無撒過粉 到時上庭無得做證據
一係就認撒粉 跟住要求公開成份 危害人體 化學武器

咁鍾意用奸招
直升機本身已經會有一定風力,係咁高灑,要漉中幾高難度,何況有風有雨,你去兩三層樓高灑下都知唔易!如果真係狗做,又要咁神秘,會不會係現場附近有做嘢!
各位巴絲
我剛剛倒轉諗
因大家返完學會換校服
反而換完校服著番便服會冇左粉
咁先唔正常
我等一下搵隻同我自己公司做既噴濟比你地
你地係便服輕輕一噴(好比噴香水咁,噴在空中,人行過去)
咁就好似著左便服行街

我都係諗諗下,點解有兩/三隻快狗成日開住燈,明明係好光環境都照開,依家諗明

佢撒粉係要見有無變左身
大家會唔會同我咁諗?
我係見佢只係金鐘一帶飛
來來回回
我信佢係有撒粉,同可睇人既分佈
就係唔會水溶
我公司有這類產品
Only can be wash off by soap and water
If it can dissolved, it will not be powder form
咁呢個真係無留意
但我無uv燈 照唔到係咪真係有粉
唔該手足,最重要安全返去。話比身邊手足知冇螢光粉,叫佢地咪撚怕。班popo 自從冇出不反對通知書,我身邊好多究竟和理非都寧願守住條中路都唔守住香港
我身都無 但照過鞋底有極少量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞