[突發]直升機在上空向集會人士灑下螢光粉

879 回覆
698 Like 121 Dislike
831無差別攻擊市民,你覺得班狗會驚?
唔係柒,係毒,當一個政權玩到咁,都仲未被推翻,淨係識涼住冷氣笑,係咪等輸?
真係痴撚線
點解咁多人唔睇live
點解咁驚係真?
有咩佢地做唔出?
點解咁易驚?
點解一個粉就係到諗埋d 粉塵爆炸咁on9?
係添馬?咁大風大雨?
唔好係到自己做恐慌,你咁大範圍咁多路人你中都做唔到d 咩, 要拉要鎖有冇粉都係要搞你
會唔會戴某d眼鏡 就算身上只有少量都會睇得一清二楚?
粉係證實有,關唔關直升機事唔知
勁多人出黎話 fake news
黑警狼來了戰術開始成功
仆街
係告唔入,就係想嚇鳩你。
依家唔洗搜你有冇gear,你一出街就拉得你,搞你48個鐘。
港共 黑警就係畜牲。
如果唔係點用專業分析你係咪示威者
呢個垃圾政府,當市民係豬呀?
吸豬印!
乜都冇wo
大台係講有
不推前幾日已經分析過喇追po啦拜託
巴打清醒,噴粉可以有其他途徑,暫時我哋唔知,要查
係咪戒嚴先 出街又幾出奇呀
成班淨係話蘋果影到有

有無解釋到其他證據係架直升機灑落哂
放上twitter遊行集合都禁 批俾你都放粉搞人
我都希望我係炒車,我都唔撚信

但蘋果話大會係咁講,依家直呢個鄭先生係度講解,亦用燈照咗,真係有
全身都有(包括手、身、頸),鞋、草地都有,記者身上都有,
用水、紙巾、濕紙巾都抹唔甩,
唔信依家自己睇蘋果直播:
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/416639725629656/

唔中都中咗啦 驚都無用
驚就反抗
如果屬實,咁呢樣只係警犬用黎target人既方式
target左就截查,扣留48小時,有料就告,無就白色恐怖
係唔係合理截查任狗up,個官都未必理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞