[突發]直升機在上空向集會人士灑下螢光粉

879 回覆
698 Like 121 Dislike
我都希望我係炒車,我都唔撚信

但蘋果話大會係咁講,依家直呢個鄭先生係度講解,亦用燈照咗,真係有
全身都有(包括手、身、頸),鞋、草地都有,記者身上都有,
用水、紙巾、濕紙巾都抹唔甩,
唔信依家自己睇蘋果直播:
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/416639725629656/

咁算唔算有理由反擊架chopper?
其實咁樣係犯咗襲擊
咪話LIVE緊,勁多人身上面都有,地下都有,則係你想講本身個地下就係咁?

但蘋果話大會係咁講,依家直呢個鄭先生係度講解,亦用燈照咗,真係有
https://www.facebook.com/hk.nextmedia/videos/416639725629656/

整番個環保遊行啦
落完放便track,track到俾人拉係時間問題
Live緊 睇下喇 成身一點點
追晒d post先啦屌你老母
成碌柒咁
如果中咗之前好似有把講用soda粉加水洗得走
推,上面個班係咁講fake news係咩心態
日日都灑 啲犬點知你邊日中?
唔好諗物理呢樣野先啦
你知道而家r政府or警方手上既武裝去到咩程度咩?
要將呢d粉係直升機灑去一個範圍其實唔係你地想像中咁難

成個場既草地都有
小心是白粉,溝野變藍色,最後拉人藏毒
咁你做到粉依個效果呀
濕紙巾都唔係好抹得走
其實呢啲根本就係人權人道嘅問題, 你係呢班人身上面做落人呢啲係叫做乜嘢呀?
蘋果出左news
直播證實咗。要幾大量先可以全身都係,成個肺都係,唔係現場都會飄上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞