路透:中國曾拒絕香港特區政府撤回逃犯條例的提議

304 回覆
330 Like 33 Dislike
The two Hong Kong sources said the report was submitted between June 16 - the day after Lam announced the suspension of the extradition bill - and aug 7, when the HKMAO and China’s representative Liaison Office in Hong Kong held a forum in nearby Shenzhen attended by nearly 500 pro-establishment figures and businesspeople from Hong Kong.
留意翻日期
嗰時支共仲吹緊硬風
到依家可能有改變
唔撤? 攬炒囉
一國兩制bye獨立關稅bye
屌你老母! 831 燒黨徵

自己print A4紙聽日拎出去燒 dllm
明君習大大

我要攬炒
777比人問到唔肯撤《逃》係咪中央命令嗰陣都支支吾吾咁就知咩事

中個定下嘅一國兩制簡直係大笑話
路透社應該有政府高層比料
應該準
林奠真係一隻好聽話既狗
死都唔肯講「撤回」2個字
共慘黨
兩制
柒婆只不過係傀儡,佢邊度有得話事啊
咁未必解釋到點解佢而家可以咁串
屌你老母! 831 燒黨徵

自己print A4紙聽日拎出去燒 dllm
林奠無死諫中央 枉為特首
林奠無傾聽公僕 枉為公僕
無謂再洗白 地獄已留位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞