路透:中國曾拒絕香港特區政府撤回逃犯條例的提議

304 回覆
330 Like 33 Dislike
push
革命未?
刁棋王
中共有成個部門玩United Front
根本唔會內鬨,因爲真係有異議嘅已經被殺
我淨係知一日有共產黨 香港一日都唔會有運行 話知佢咩權鬥內訌 本質都係一樣
如果confirm到係中共話事, 咁樣成個遊戲就唔同玩法
林鄭如果8月7就同中共提出想接受五大訴求, 咁樣即係佢而家係響火架燒左二十幾日, 基本上係硬頂。同理警察亦係因為咁無端端頂左二十幾日

建制派仲好, 佢地圍內有統戰機構, 但係警察入面統戰冇咁密, 佢地知道如果係中共格硬唔比林鄭停, 佢地同佢地既家屬其實係會嬲到著火
要抱住一個永恆既信念, 中共呢個體系係只有無恥...人民係佢眼中只係工具....唔駛諗咁多..
美國國會又得到一粒子彈
一國兩制係邊度?邊個破壞法治?破壞一國兩制?係中共同特區政府
其實點睇由頭到尾都係北京想控制香港 唔信777咁on9
點解香港立法事務要中國同意?
可以正式屌鳩佢地破壞一國兩際 違反中英聯合聲名了
公開的秘密
我地圍內知冇用, 而家有支大咪話有, 仲要指名道姓, 件事性質就唔同左

你要記住一個警犬家庭唔係得佢一個人, 佢老母佢子女都會擔心。我純粹gut feeling覺得呢份文宣做得好分分鐘連警察部都策反到
之前又話手尾要自己汁 都唔知邊個消息先係真
過去的一切經驗也表明,人類更傾向於忍受尚能忍受的苦難,而不去為了拯救自己而廢除他們久己習慣了的政府形式。但是,當濫用職權和巧取豪奪的行為連綿不斷、層出不窮,証明政府追求的目標是企圖把人民置於專制主義統治之下時,人民就有權利,也有義務推翻這樣的政府,並為他們未來的安全建立新的保障。這就是我們這些殖民地的人民一向忍受的苦難,以及現在不得不起來改變原先政治制度的原因。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞