(未FC) 聲稱有女示威者被強姦

1840 回覆
535 Like 1015 Dislike
屌你 source 你都無就係到亂傳野
咁都得????
agger, 好多朋友嘅朋友講/前線朋友講可能都係嚟自同一個source (事主阿哥),而警犬朋友/狗屋返工朋友就嚟自xx榮嗰張cap圖,即係傳嚟傳去都係兩個源頭,而經好多人講就變咗好多人fc咗
你隻P牌狗
我希望係流料
講真爆牙勇士都保釋咗出嚟

新屋領唔少人出返嚟

如果有發生

佢地點都會知道啲蛛絲馬跡

但係佢地又無講
受害人朋友家屬又無出嚟講

依啲野就算我地信
用有咩作用
傳媒同大眾唔會因為依啲所謂fact check就信

控制自己情緒
唔好對其他野失焦
喺呢個Post入面有人指佢有女性朋友入咗新屋嶺,冇被非禮同打,但亦都只係得文字作證
問題在於被捕人士唔一定知道其他被捕人士嘅情況
但係點都有蛛絲馬跡
因為話有車車佢地起上水
咁點都留意到啲異狀
呢個傳聞入面有提及有被捕人士證實有女被輪左一晚
姐係如果單野係真應該有被捕人士知
我嘅想法係,如果真係有其他同行嘅被捕人士知道呢單野,理論上係幾日前嘅記者會之後,應該一早通知左陳淑莊,就算唔公開都會通知咗先,但陳淑莊又指冇知情人士向佢聯絡,令我百思不得其解
好心假既就咪撚亂講啦
幫手推 幫手搵下
幫事主討公道
你地想點 成班唔撚識比事主空間?個個可以咁快跳出嚟交代細節?大佬而家係比狗強姦呀 講講講屌晒他地老母
唔好再亂quote 攪到成個運動失焦
我屌你地老母 你地班友真係靜係識食花生 比d 空間受害者係咪唔撚識呀
呢度無人食花生呀!大家係極痛心同憤怒!你自己講過「今晚前」有消息!你一係就唔好講實個時間,大家就乖乖地等,唔好老屈我地食花生!
如果強奸落晒ky會唔會有傷
傳佢訓左幾日
幾日會唔會好難驗
好多受害女仔都幾年後先敢出聲
好擔心佢 希望係假 一定要係假
唔好係真嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞