(未FC) 聲稱有女示威者被強姦

1840 回覆
535 Like 1015 Dislike
唔係佢地做唔做得出既問題,係你要有證據,一張相,一段錄音,甚至係當事人自己出黎講都好,咁先叫fc
唔會嚇到我唔出嚟!
警隊必須得到制裁!
認真FC唔重要囉,佢地已經係老鼠,有乜未做過
係真既話,班狗一定要仆街死

如果係真,希望受害人唔好覺得自己污糟,你肯行出黎絕對係最好既女人,所有同路人都會明白,都會加倍愛你
唔好玩啦 強姦 輪姦 外陰實有損傷
依加大家對fact checked 既要求咁撚低架咩?

Btw
我歡迎大家話我三毛 幾件事我希望你地稔清楚
1) 香港警察=中國武裝部隊
2) 法律係懲治平民並非武裝部隊
3) 香港現時狀態: 戰時既淪陷國
4) 所有示威活動既地區=區域戒嚴

我上面講既好難聽,但要面對。 你地覺得件事唔會發生咩?
winter on fire 大把人失蹤大把人比軍警殺。

極權係一定係會用性暴力,要令啲男精神上breaks down就必先解決啲女。

依加所謂有消息啲女比人剝曬衫搜身係好正常,遲下會比警察強姦。

記住,係你比人捉入去個下你無比警察殺,係因為佢有政治後果,並唔係佢唔殺得你。

依家香港係淪陷緊,如果我地唔贏,呢啲事就真係會變成日常。

絲打記住,比人拉要有心理生理準備,真係比狗強姦 比狗摸全部要記住所有細節。你如果精神崩潰踢唔撚爆佢地就會有更多人受害。
都話左你哋唔信就算
我呢個時候講都預左比人圍屌
我明而家太多流料大家都要fact check
但認真 比人女女女完仲邊有心情上連登同你開po fact check
受害人連開口同身邊人講嘅勇氣都未必會有啊
驗傷報告都要人哋肯公開先得架
而家一大堆人唔信唔信
唔好到時有受害人出聲講先起到屌撚哂鬼
又喺網上流傳
希望係假
d人仲未識咩叫真FC
希望係炒車
唔好係真。。。。
狗都有良心過班克警
睇到好撚嬲
快D有真fc

屌真係訓唔撚著
似假
如果要check係要從醫學上去做,呢d 係要從女性陰道去抽出樣本檢查
不過如果係真其實係對事主再次傷害
老老實實第二點已經到臨界點
行另一條路,煲大佢等傳媒公眾知道呢個謠言叫佢局佢澄清有無得諗?睇pprb會係避答定堅定答
黑警死全家
輕輕兩推
認真既,呢種事情真係得傳媒同泛民有得搞
如果係真事既,麻 包 袋
快啲fact check 好無
推 女義士真係要保護好自己
你見班狗次次都拉靚女就知就算唔強姦都有抽水

Btw 希望唔係真 但如果真希望受害人可以出黎講 或者真係佢直屬家屬可以幫手發聲 到時全香港都會支持你架

不論如何 黑警都必需要清算

光復香港
屌,睇字都起雞皮
保護好自己
男既落場要有比人毒打既心理生理準備
女既要有比人非禮剝光豬強姦既準備
唔面對恐懼 恐懼就會壓倒你
先面對恐懼 記住所有細節 依個先係重
時代革命
輪足一晚,自由閪都爛喇,醫護唔爆料咩
真定假都好
4點鍾 交俾利君雅BB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞