(未FC) 聲稱有女示威者被強姦

1840 回覆
535 Like 1015 Dislike
手足比人姦撚左 仲9UP
強姦一定驗到 以依家香港人周圍都係黃 或者應該係有良知既人 就會有人講
SKOUT個個?
咪話有人話係假野黎
如果係真 我一定會幫你老豆搵仔
唔希望係真
我記得之前有個post講過, 個樓主係拎咗一啲inbox嘅cap圖出嚟, 係隻狗爆畀佢聽。
關於咩既POST?
我而家都搵緊, 但我搵唔到,
大約內容係講緊話有一班義士畀人捉咗入狗屋,之後佢哋打其中一個男嘅,有個女嘅義士去阻止,之後佢話捉咗個女仔入去玩。

係拉左一對couple 之後的條女去第二間房玩
推到有fc
咁又點
比個例子你
烏克蘭有警察強姦女士
然後有班女士出黎遊行 示威 玩雞尾酒

香港有警察玩強姦 然後成單野不了了之
你真係太得起香港人
即使有發生, 點都要個受害人指證先可能入強姦罪, 證明個性交唔係自願
仲未計要過律政司依關
事後,發言嘅人已經親身拍片證明係假,係佢用咗朋友張相溝女,內容係吹水,佢亦都唔係警察
後尾有人揾到疑點,証明原post個樓主係attention seeker鳩噏
我唔知係咪Skout , 我見到下面好多人話係假,咁我都當係膠post。
但因為我記得呢一個post係同另外一個post差唔多時候出現,就係講話有義士是畀人除曬衫搜身。
我而家好希望係假
除衫搜身呢樣野係零七年已經有發生過,算係玩法律罅,雖然都好仆街,但坦白講性質唔同
係假就好,我唔想係真
有冇議員跟進呀!唔理真假都好
所以話點解未fact check唔好開post,一個二個狼來了乜都信,都真係出事嗰陣已經麻目晒唔識反應
條友直情拍左段片出樣,澄清自己係吹水,我相信就係尻噏
未FC

一定一定要係假嘅
下 wtf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞