[請睇] 其實有Gas Mask勁過3M但係仲平

1743 回覆
2822 Like 25 Dislike
大力推
推推推

我手機都達到軍級。CAT60

中間隻狗個款係咪FM53?
新野
[實用] 香城online防具升級詳細篇

近呢一個月,我見到多左好多新入香城online嘅玩家,勇武/和理非都有好多工作做,鑑於有好多人唔知點配搭防具,眼見好多手足都只用貴價6092X,除左冇必要之外仲晒左好多錢,故此我係度再講一次點去配合適的防具。

防毒面具:
中後/後防(物資站/噴漆師/文宣組/美化工程組/網上資訊組)
首選最合符經濟效益
包括單咀
3200/HF-52+3311K-55
一set最平100港幣有找
雙咀:
6200+6001/6003/6005(6005唔需要特登買,成本價貴)+5n11/5p71(唔建議5p71,如果要嘅不如買502再搭P100綿抵啲)+501蓋
例如:6200+6001CN+5n11+501 我見100已經有一set
而且 就算唔用5n11同501蓋 都ok 6001CN一對最平$30,我見$50通常都有
6003貴少少 $70成平價(睇你有冇運見到)
以上都可以頂到TG,但記得聞到味要即換

想了解更多快啲入去連登睇啦😛
...
防毒面具篇完
https://lih.kg/1666931
fm54
推推
會唔會唔啱亞洲人面型
其實53 同54分別係咪單同雙嘴
53仲有個speaker 跟?
唔係,fm53同fm54應該都有duel port model。53同54既分別對我地嚟講冇乜用,fm54可以有個valve 可以隨時較到個mask內既壓力。

一般我地用濾罐既時候,mask入面係負壓狀態。咁佢就類似會吸住你塊面,會有少少唔舒服。而fm54就可以令你直接駁條候落papr,空氣就會經抽氣風扇入個mask。因為供氣方法唔同,入面就會變成正壓,實際上舒服好多。fm54就可以係唔同mode間自由轉換。

至於speaker,姐係vpu,係唔跟既。個舊另外買既就千零蚊左右。
唔會
班狗都用緊 你話呢
天滅中共 全黨死清光
push
有無人有多個 40mm filter
希望林鄭政府盡快回應市民訴求,令香港回復平靜。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞