[請睇] 其實有Gas Mask勁過3M但係仲平

1743 回覆
2822 Like 25 Dislike
Rainbow6入面smoke既口罩

夠買兩三個3M 6800
警察都係用呢隻
Btw個罐好重&會好鬼熱
軍火商本質就係食人血饅頭既,正如你會唔會叫黑社會去幫老人家過馬路?

有效 d 可能叫佢靜靜雞減少劑量/縮短有效時間可能人地仲會睬下你。
唔怪之得有巴打被誤認為速龍啦
咁你自己諗啦,資料就比左你,點做就閣下自理。

同埋提提你,呢 d 野如果開左 file 係真係會查既,輕既就充公了事,重既會拉人封艇。
左膠乜都驚
哩埋係屋企檯角唔好出黎呀
寧願咁樣辛苦,都唔想因為食彈而辛苦囉
要適應下 因為會跑唔郁 應該真係好難吸氣
絲打未必有能力用到
比得起幾錢?
好多都可以加近視鏡架或者改過塊 Lens,不過老實講,點搞都係唔舒服既。
果兩個眼窿好空洞
任何避彈衣都係講緊打唔穿,入面個人會唔會變肉餅係無講過架。
前線錫春袋專用
佢地大把後援,你唔同。
佢戴 con,有事 fall back,你 fall 去邊?
要小心尼d surplus ge 氣密時不時係唔work ge

IMPORT AND EXPORT (STRATEGIC COMMODITIES) REGULATIONS
Cap. 60, section 31, Sch 1, ML7(f)

嗱, 老老實實
雖然名義上係違禁品, 不過無殺傷力既野以前既警犬/海關都唔會特別理
所以廣華街D wargame鋪一樣有一堆受規管既真品軍規夜視鏡呀紅點鏡呀擺出黎賣
不過如果夢遊俾狗咬, 佢會唔會乘機入多你一條罪就另一回事
同埋樓上都講左, S10/FM12呢D舊式既軍用gas mask塊鏡片都係玻璃, 唔防彈唔防衝擊
防護力唔一定比家3M既高級民用Mask好

用定唔用就俾返大家自已衡量
6502ql 連filter加gas-tight眼罩五舊都唔使而且又方便又唔焗又唔熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞