[請睇] 其實有Gas Mask勁過3M但係仲平

1743 回覆
2822 Like 25 Dislike
重點係到
運唔運到先
運到就咩都得啦
諗起R6 SMOKE
裝一邊係因為方便rh aiming
用緊c50
好舒服
So far我未試過
曾經入手ACH, ECH, OTV, IOTV, MSA GAS MASK, PVS 14.......
cls pvs14都有
孫文需要在符合大清律例下推翻滿青
中國共產黨需在中華民國法律框架下奪取政權
而家美國出口嚴左未必買到
二手都久唔久見到
但係好多都唔ship出美國or轉運倉
push
BBC記者 都係用 Scott Promask (M98) 加Nato filter

唔使驚
個個識野咩班細路一陣以為著左無撚敵 買完送頭咪仆街
你隻眼值唔值1500?
各位記者巴絲,mask都係小事,最緊要買個勁啲嘅頭盔,啲狗瞄你頭開一槍就拜拜

https://www.ebay.com/itm/Original-British-Army-MK6-Helmet-size-L-and-S/333288025558?hash=item4d9983add6:g:0woAAOSwkYxdRy7P
呢個係可以擋到手槍口徑嘅,安全過地盤頭盔好多倍

https://www.ebay.com/itm/Original-British-Army-MK7-Helmet-different-colors-and-sizes/333301677054?hash=item4d9a53fbfe:g:KxIAAOSwxTpdR0Xb

呢個係新一代嘅英軍頭盔, 輕過上面嗰個頭盔唔少, 一樣都係防彈
布袋彈都射唔穿 ?
而家啲蛋有毒嫁3m仲夠唔夠頂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞