[請睇] 其實有Gas Mask勁過3M但係仲平

1743 回覆
2822 Like 25 Dislike
S10 用 40mm NATO 罐, 香港唔多有,除非用3M adapter
MIRA CM-7M
問題係你俄佬filter係上唔到NATO 40mm 餅;買北約制式都話可以裝 3M 40mm nato Adapter 上 3m餅
家母一路睇電視 見好多人爬山嘅時候
俾狗咬住個背囊走唔甩 咬到好傷好痛

所以用師奶思想 建議大家
發夢嘅時候 個書包入面裝水裝紙巾好喇
至於你啲身分證 或者其他認得你嘅嘢
有腰包就放腰包(要戴係面衫裡面啊懵佬)
無就好似呀婆咁 著條有袋/拉鍊嘅背心底衫喇
你知啲動物好鍾意咬住個袋唔放 唔俾你走
只要你個袋無重要嘢 就可以嚟一招金蟬脫殼
咁既話nato mask濾餅補級唔成問題
淨係裝一邊係方便啲軍人,舉槍瞄準嘅時候擺到係冇filter 個邊
仲53?玩得53就上埋54啦
Ebay先有,揾集運,註冊做會員,。

之後寫個英國倉址收貨,去eBay買,Amazon無呢啲嘢,買到寄去倉,報返資料俾集運,等去攞。

上面有個eBay賣家推薦
有無D輕便D 比子彈射中又減到傷既型號
上邊果D好似好重咁
留名先
S10
眼唔防彈
用返俄佬filter咪得
(Player’s name) has left the game.
跟手俾人ban埋無得排game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞