[請睇] 其實有Gas Mask勁過3M但係仲平

1743 回覆
2822 Like 25 Dislike
爆眼點解決
我係個模型愛好者,所以成9日要噴油,為左條命長d,我買S10,咁買果時報關報Industrial protection equipment/outdoor accessories

不過依家買就要小心 popo is watching u

四眼仔最好買Criss Optical MAG-1 Spectacles 唔駛下下除,又密氣
有閒錢都可以既……
hulk
過到,正常途徑買
push
Hunk爺
有興趣,應該大部份GOGGLE都啱用?
有無詳細介紹?
我想問,軍用filter1個都頂幾耐? 只知道3m可以用200hr
小數怕長計,反正我個filter都差唔多收皮
問題係我想知呢種gas mask係咪無辦法兼容到眼罩? 我本身係防彈眼罩+6501
一齊加入香港共和軍
買二手啦
呢隻框俾唔同廠既面具都適用,你話用眼罩得唔得?當然可以啦。另外,條帶記得用清水沖,零清潔劑咁就好襟用啦~
fm12唔怕夾埋d頭髮呀~而且改良過,都冇3m6200系咁貴啦
Lm
風儉由人。如果乜都冇,當然買個軍用啦~
暫時我地企左係前排影相都係藍左少少
以呢個濃度,我認起碼幾個月以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞