咩係VPN? 點解要用?

306 回覆
280 Like 0 Dislike
強調過,免費野永遠最貴
唔同公司好似有d price guarantee or refund plan.

你可以用住一間先,係個一個月瘋狂research. 最後落實用邊間。

就算唔講網絡安全,VPN 用黎睇Netflix HBO now 都好有用
我會話,係,條癲雞 block 得e 到, block 撚晒d VPN website. 唔比你買又有幾難?

同埋你真係好中意比任何website 知你係邊個?
pia?

答左,用緊n字頭又唔太貴個間。
用緊google cloud 1年free
登記前記得check吓間野係咪支那有份
Google cloud 有VPN ? 真心唔識。
係, 連登仔成日打J,唔係係打日本機 ,VPN 是常識吧
覺得貴個d, 你自己睇下Nord VPN. 個d

好似300 hkd 3 年,唔洗諗啦屌,好似仲support 唔知5-6 部device

比幾百蚊用幾年,定網絡裸跑,唔洗諗啦
ExpressVPN 係港資
大學啲vpn用唔用?
Google cloud + outline
ExpressVPN 係中資背景
NordVPN 邊有咁平
轉唔到地方?

全部都係connect to Google LLC ?
選擇一個適合您的方案
3 年方案

US$2.99 每月
430.20US$每3年支付107.55US$

省下 75%
供您參考:3 年方案省下的金額最多,並在 30 天之內可完全退款。

我錯,係800 hkd 3 年
唔差在貼埋邊間公司係中資vpn
ebay 有大量共享 ac 出售,$50 用三年,點睇
好似有咩cashback之類的野(?)
不過我都唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞