[有圖有真相] 社運毒瘤分化,割蓆,收錢樣樣齊!!!!!

350 回覆
725 Like 9 Dislike
l強烈唔好再捐任何野比呢個GP,條友仲要得14歲,根本成班人都係14 15😂
全世界同你割呀 依加唔洗你割勇武了
講埋呢啲野,用埋呢啲字眼,係唔係鬼嚟㗎屌
同路人點會話勇武係搞事,係老鼠,痴撚線

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告

https://lih.kg/dHmAvS
傻人發現案
所以點解要冇大台,小小物資gp admin 都比權力沖昏頭腦
認真 呢啲野盡量私底下溝通咗先,之後真係拆唔掂先擺上黎傾,日日有一單都幾煩

btw你咁樣形容前線我真係屌你老母
叫入面d人咪撚再捐野
其實佢係咪spy黎

和理非重申 不割啊
痴撚線 咩野叫攪事 撚狗唔係叫攪事囉
想要link
做下admin就以為自己有權力高人一等真係好on9
所以要be humble
P牌推乜鳩

就係拆唔掂呀,係群問佢既人都比佢踢,pm問佢,佢又唔應/叫你鍵盤戰士,冷氣軍師,而且唔想咁多家長受害了
樓主俾個link 大家入去搵佢探討吓
和勇一體

咩叫和理非活動 唔可以勇武?有呢個諗法已經唔啱
唉 又開始內部撕烈 敵人就快成功了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞