[有圖有真相] 社運毒瘤分化,割蓆,收錢樣樣齊!!!!!

350 回覆
725 Like 9 Dislike
咁細個就食人血饅頭
老實講我都唔建議太過FOCUS係依件事上面,但係我希望元朗區個邊可以搵到佢出黎,解決返物資上問題但係依件事一定要比更多人知,最起碼捐野還捐野,捐比街站既唔好捐現金,當然飯券都最好唔好啦
佢係乜撚都割
痴線分化撚
唔係要故意玩公審
係佢當正自己係大台咁
呢個風氣一定要停咗佢
又一個當左自己係革命領袖嘅中二病人 呢種人絕對要割蓆
不分化 不割席
關於物資方面,都係咁意好少量消息流出

有821 ADMIN表示當初會比Will做ADMIN既原因係有係其他群組做ADMIN,而5000人既群組就應該係助養群組啦即係本身唔係同一班人啦

助養群組既OWNER就話物資會轉交比其他ADMIN,即係代表OWNER識佢真人一定可以將佢既物資轉交比人

但Will仔就開左個新Channel話要諗諗先WO同埋Will仔話自己係比人踢架WO,唔係自退

不過係我努力之下,有人FORWARD出黎話原來個owner係唔知自己踢左

我想講你地既然出得黎搞就應該都見過架啦,咩邊個邊個物資姐,唔係同一個架咩?依家好簡單咁講,我唔知你地係唔係同一班人,叫Will將佢既物資交還/捐曬去612人道基金,起碼捐返曬LIST個堆數出黎咪搞掂囉,搞咁多野做咩姐真金不怕洪爐火,如果清白既咪証明自己囉
唔會話係鬼 只可以話係憨鳩
臥底黎?
用字似假中立撚扮黃
全部quit group
唔使理佢
堅守三大原則
呢個821谷admin係咪全部都初中生嚟
呢啲死仆街
要推爆佢

#和勇一家
#繼續同行
佢都唔撚係第一次
成鳩日屌班勇武,又話手足係老鼠
真係痴撚線
推一推
嘔番啲物資出嚟 一係老豆搵仔 仔搵老豆見
推到佢出黎
好肯定佢唔係14歲,話30歲我都信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞