[有圖有真相] 社運毒瘤分化,割蓆,收錢樣樣齊!!!!!

350 回覆
725 Like 9 Dislike
今日有一件事好遺憾,當每個手足堅持不分化不割蓆既情況下,居然今日有一個助養群組既ADMIN帶頭分化,割蓆,而且用十分難聽既字眼黎侮辱手足,係我收集各種唔同意見同埋經歷之後,我決定將依個人放上黎,等大家小心D依個人

依個人叫Will
TG ID係 @Wil2020HK

事發就有幾件事,就先從分化,割蓆講起,821元朗發生咩事大家就好清楚啦,依樣就唔詳細講啦

簡單講就係有個南邊圍既司機踩油撞人,班手足追入去,然後班防暴狗係村沖出黎,先會出現今晚個情況但依個人居然槍頭一黎就係對正手足,真係令人髮指,居心可測

你段野仲唔夠分化,唔夠割蓆?唔應該屌你?

仲要講野對你個人不利,唔岩聽就踢出群組搞一言堂,依家搞白色恐怖?

最重要既係,你搞物資咪搞物資囉,收咩野現金?
每個物資站既共識都係唔收現金,要捐現金既仲有612人道基金依個公開又標誌既組織處理依類善款,現金依樣野幾時到你一個14歲小朋友去處理銀行帳戶又係邊個監管同埋一個普通既社運物資站有幾多地方真係要用到現金

同埋有手足反映,原來你地今日搞物資,有收工返黎既前線手足拎個單咀都比你地屌到仆街同埋唔比物資人,咁你學咩人搞物資呀?仲有好多人都話今日元朗F出口既物資站有人係咁屌手足WO,你地班友想點呢?

另一邊廂有手足問佢個時,佢係人地面前就用受傷者角度黎同人講依樣野

人地都好心叫你唔好分化,又問你有冇撩人,你居然對住手足講咁既大話?真係當人地唔知?

最後我贈你一句
我屌你老母呀!
屌又係割勇嘅仆街
而家唔係你割勇武呀
係全世界同你個細路割蓆呀仆街
推爆
請大家發起
We Are HongKonger
全球運動

https://lih.kg/1494668
戀男bb
不割蓆講就識講
有起事上嚟就光速割蓆
同之前李慧琼子同元秋割蓆有咩分別
push
push 上去, 俾多D 人知道先.
一推再推
二推再推
push
順便push 822中學生集會
822集會
823人鏈
負皮比個細佬,好嘔心,擺明光環撚
今日有前線手足有需要想攞個豬嘴,去到F出口物資站問佢攞,點知佢唔比不突止仲屌到人走
個個手足都盡心盡力,雖然有時有分歧,但我地放核彈
都唔割蓆,咁點解你要標籤人做老鼠呢?

佢宜家就真係過街老鼠喇
成長啦好嗎?你估和理非唔使食彈?中信事件呢?
今時今日prepare for the worst,要防埋刀手添
係咪有人無理衝先
今時今日有人敢勇武已經好好,你估催淚彈好好食呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞