[有圖有真相] 社運毒瘤分化,割蓆,收錢樣樣齊!!!!!

350 回覆
725 Like 9 Dislike
依個群睇黎真係千瘡百孔

咁多當事人都出黎講返d事,仲死不悔改,話人係鍵盤戰士,有意抹黑,証據我頭版擺曬出黎啦,分化割蓆有啦掛,偷現金都有啦掛,約人隻秋都有啦掛

同埋我都冇話你偷錢偷券wo, 做咩冇啦啦自己講依樣野?而唔係回應點解要收現金?我真係唔明wo唔通此地無銀三百兩

話人鍵盤戰士,咁你出黎未又要撩人,又唔敢出公海好多朋友都想搵你wo,出黎未呀鍵盤戰士

推!
咁多當事人都出黎講返d事,仲死不悔改,話人係鍵盤戰士,有意抹黑,証據我頭版擺曬出黎啦,分化割蓆有啦掛,*現金都有啦掛,約人隻秋都有啦掛
我肯定佢第日大個會做警察
同14年之後變警察變警察老婆班人係一樣
點解要依家依個時勢拎佢出嚟公審?
有冇文
Right 呢條友隨時出賣手足
講得出呢句真係即刻知係咩人
仲以為屌咩
因為佢一來分化割蓆,二來重點係收現金,三來佢岩岩死口話冇做過依d事,但我頭版既圖全部都係佢自己講出黎同po出黎

如果係小事,或者都係屌下就算,但一涉及錢銀問題就好易搞臭成個社運,與其唔比人知,遮遮掩掩,倒不如光明磊落話比大家知有d咁既仆街係到,等各位小心d,始終冇一個團體係完全潔白無碬,但我希望依d人識反省,如果佢真係為左成個社運聲譽著想既話,係最好要公開講返d問題同道歉,如果唔係真係唔知依個人個心係點諗
係咪尋晚係地鐵站個物資站?係既話 我真係屌爆佢老母
我諗住拎個單嘴比佢地喝 無啊走啦
Ok唔比唔緊要 但物資站唔洗好似喝狗咁喝啲兄弟 好多兄弟都係收工入黎咩都無拎 如果你地咁計較啲物資 咁唔好搞派物資啊嗎你老母
無gear都一樣可以係前線 唔好狗眼看人低
屌條友咁撚樣都得
退群啦
推啦
咁撚癲嘅喂,有冇group link俾我地入去見識吓
現場有撚物資派
屌,佢老豆老母派佢做鬼?
屌佢老母
會割蓆嘅並唔係同路人,食撚屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞