[有圖有真相] 社運毒瘤分化,割蓆,收錢樣樣齊!!!!!

350 回覆
725 Like 9 Dislike
老實講我一聽到條撚屌話老鼠呢個字眼就諗緊係咪藍扮黃
要呢個谷收皮好易姐
同塞鐵膠咁冷處理佢
如果真係14歲中學雞無人捐物資就自動收皮
同埋助養谷唔係得一個
推到當時人上黎講幾句
有無人見過呢條友真人?
哇屌
一定有,只係有冇人出黎講姐
應該有 因為上面有講有手足想去攞gear但係畀佢屌
咁唯有希望推到條友有回應或者有見過佢嘅人回覆
推到佢仆街
我想講對付呢類毒瘤係要冷處理
如果現場真係有咁既人先屌柒佢
我自己都係係D群組聽到有件咁既事,左問右問先知原來有咁多野,我相信一定唔止咁少野
以我所知元朗有好多人/group都不滿佢地既做法
我反而希望佢會誠心改,公開道歉同講返D現金點處理,咁對依個社運會仲有好處,如果唔係只可以比更多人知道佢依個人,因為個問題係佢屌人同分化最多都係比人屌下,但收現金係真係要推比更多人知,唔好諗住再捐現金比依D不知名團體
不滿就自己重新起第二個啦
當佢地大台把撚咩
以我所知有個義工TEAM係專門派物資
因為一定要有合理理由,要重要而又一定只可以現金解決既問題先至有理由去收現金,同埋仲要公開先得,但我諗唔到佢有咩理由去做依樣野
又係啲傳統左膠
原本好完美
打飛機返屋企
有冇今日件事都係冇用
完美條撚
同你講
佢呢D左膠通街都有
最緊要叫條撚屌講返物資處理
我諗樓主po出嚟嘅原因應該就係想提下其他手足唔好中計畀人呃錢呃物資
因為有啲人真係見有門路就捐嘢
唔識分信唔信得過
係一位前線巴打,有一個心願想大家幫幫我...
http://lih.kg/dHsatT

借位推我嘅一個小心願
仆街邊撚個畀負皮
admin will嘅分身?
屌人同割蓆仲好意思畀負皮?
我覺得樓主開post講係啱,所以要認清楚有咩人信唔過。態度唔好可以算,如果真係呃野就唔係咁講
係一位前線巴打,有一個心願想大家幫幫我...
http://lih.kg/dHsatT

借位推我嘅一個小心願

呢條仆街我以前有一段時間唔多掂係呢個grp睇下有冇辦法可以揾人渡過難關嗰陣出咗好多事,連去前線都成問題. 我想借張八達通.條仆街係到要我係前線影相比佢證明我真係前線嚟cls跟住我嬲到退撚咗個grp.btw818之後既事嚟
如果唔係有現金依個問題,我都唔會PO佢上黎,最多咪屌下算,但因為嚴重性太高,所以先要咁樣做.只係冇諗過問下問下,知道有咁多野姐
仲未計佢割蓆
冇班勇武幫你頂
你死撚咗喇
嘩咁仆街 幫推
我打錯字 係之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞