幾時先肯齊心入機場?

1850 回覆
2501 Like 61 Dislike
大家幾時先肯行動升級搞機場?
搞機場唔單只係搞到香港經濟,亦搞到全世界經濟
有機場巴絲亦指出,停飛一日全世界要2,3日善後
大家幾時先肯齊心搞呀?
唔係搞一日就算 係要成日搞
港共想攬炒唔志在香港蝕少少 但你覺得咁多受影響既外國公司想唔想蝕?
全世界陪葬既時候,你覺得啲大國會唔會出聲?

重點係揸車/搭車遊覽東涌令交通擠塞,癱瘓機場交通,唔係行入機場入面
空管巴絲返唔到工,航班升降效率低左就會開始delay/cancel架喇
825試水溫 estimate下要幾多resource都好
大家齊上齊落!!!
9月1諗唔諗得過?831行完中聯辦當晚23;59做到死線,無回應9月1吹雞入機場。順便幫罷課造勢
去機場 去機場
又係呢D介票論
而家抗爭都要排隊
而唔係邊樣重要,邊樣影響力大行先
假設政府機場同觀塘唔回應
當你地個日拆曬D CCTV又點,政府個2日就可以再裝得返
相反,機場停1日,講緊已經損失幾千萬美金
我只可以講812個日已經影響左貨運
計香港損失冇咩用, 中共預左蝕
問重要係外國損失

點解居民吸煙會屌狗呀? 因為影響到佢呀
點解咁多外國政府唔出聲呀?因為影響唔到佢地呀
822 中學生集會
823 人鏈
824 7AM 機場
824 1PM 觀塘遊行
825 荃葵青遊行
831 民陣遊行
香港機場停,點會係外國損失?
居民屌又點?乜而家政府會理民意架咩
咁多人上街,民意都好清楚啦
就係唔理民意先打經濟牌,攬炒
813少人搞到件事好難睇係真嘅
但當日係星期二 812已經好多人請咗假好難再請多日
仲要依家講緊嘅係星期六日放假時間入機場 少咗好多請假顧慮
而且如果集中入機場嘅話 以平時地區遊行個人數 其實都夠玩㗎啦
贏盡掌聲咁輸 抑或受指罵咁贏
我地拎撚住粒核彈 唔去引爆

只會引發更多受害者出現
光環,唔係我地需要考慮既事
做 返我地應該做既事 唔該

【訓撚醒未呀】港共政府 無辦法係機場清場 但 可以 連登分化粉碎呢個活動

https://lih.kg/1467822

但機場唔係要衝喎
我地一齊推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞