幾時先肯齊心入機場?

1850 回覆
2501 Like 61 Dislike
Push
推晒佢
push
Push
除咗希望拆到燈柱之外我都真係無嘢講
Airport
但接住92三罷麻
咁2/9好定7/9好?
根本一早就要佔領機場 逼使港共無得再拖
So are you saying Hong Kong protesters are going to sacrifice the visitors from overseas for their protest campaign?
排隊再拆過囉
咁824仲去唔去架...早又話起唔到,遲又話撞觀塘,機場唔夠人去嚟就無用...大家好著重觀塘巴打已經宣傳左,但依啲都係sunk cost,而家忍痛cancel都未遲,兩者衡量下機場一定極為重要,況且宣傳material重用改日期咪得囉
講左N次
機場貸運忙既日子係星期2-6,
星期日搞已經威力大減
有D仲要提議平日搞,邊可能夠人
明知機場係春袋,
就唔好專登整埋D on9野搞臭機場啦
仲有D話上次812散水撚唔值得去,
上次812搞到佢停飛就散水啦
搞到冇左大部分機停仲唔夠咩,
真係搞到冇遊客COVER,班狗咪狠狠地打鳩你囉
留係到把鬼咩,長佔咪比人睇住黎食囉
3罷,真係搞得成先算啦
仲要2/9星期1又係冇咩貸運
push
830/831?
所以全部唔飛得,一定要全面檢查先畀飛,but大家唔入禁區就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞