幾時先肯齊心入機場?

1850 回覆
2501 Like 61 Dislike
3毛收皮啦 自己去揾下金融新聞睇全球有幾驚香港機場停運
推 但824撞期
2點鐘即刻大量3毛入黎帶風向
真係好難推上去
你信唔信都好啦
你可以問下其他貨運巴打
我點比到呢D大數據你話損失幾多
HK係DHL其中一個HUB,個日齋DHL都已經仆曬街
仲未計其他

仲有,我意思就係唔需要取消曬所有航班,
佢地取消大部分已經夠
個損失已經足夠班人出黎吠
舉個例子,可能留到6點,佢地都已經取消左9成
留到12點,可能都只係先得95%,
留係到多呢6個鍾,我覺得唔值搏班狗清唔清場
因為我地唔會肯定到,唔會知佢地顛起上黎會點

我認同班狗唔會動用係市區既武力
但有得唔送頭就梗係唔送頭
手足少得1個就1個
825葵青遊行後全民遊東涌
夠人日日去機場
我一定推去機場
而家人力物力,用返現實D計星期6先聚到多人
咁去機場又影響力大D,政府又損失大D
咁推機場有咩問題?
真係好能神奇
七點竟然係唔去既理由
因為中共好驚 派左好多三毛吹淡
上面有人駁我話停飛外國冇損失,我真係得啖笑
講咩個日人數唔夠多就會輸
班狗講明重防,仲出曬告示話驅散
大佬,真係唔夠人就BE WATER遊行完就散啦
仲去送頭做乜
機埸要打持久hit and run先有用,試下圍禁制令外圍行唔行得通先啦
推唔起post呀屌
個個post都見到你
我指支持觀塘反駁機場既理由同埋介票論
真係少人就應該BE WATER閃人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞