幾時先肯齊心入機場?

1850 回覆
2501 Like 61 Dislike
輸就輸十年。。。
入機場shopping!!!!!!
好多人覺得連機場都未入到就蝕左
或者坐得1粒鐘 好蝕

依個概念完全錯撚晒
肯入去已經係幫左好大忙
鳩坐鳩企係冇作用 可能坐得耐自我感覺良好 覺得自己付出好撚多
打仗最重要係做任務達到戰略目標呀
日子!!!!
入!!!
大家幾時先肯行動升級搞機場?
搞機場唔單只係搞到香港經濟,亦搞到全世界經濟
有機場巴絲亦指出,停飛一日全世界要2,3日善後
大家幾時先肯齊心搞呀?
唔係搞一日就算 係要成日搞
港共想攬炒唔志在香港蝕少少 但你覺得咁多受影響既外國公司想唔想蝕?
全世界陪葬既時候,你覺得啲大國會唔會出聲?

重點係癱瘓機場交通,唔係塞爆機場入面
空管巴絲返唔到工,航班升降效率低左就會開始delay/cancel架喇
我都要瞓了,只是比意見,大家一齊討論,無論點我都支持去機場,1號又係星期日,而且831去完民陣第二日再去機場怕其他人攰相對少人參加,明白星期六去係比較好,所以先提議9月7
830?
香港機場癱瘓一日影響全世界,機場係春袋,睇政府反應已經好清楚,而加仲有埋機管局手足想齊齊辭職,係咪真係要認真諗下邊樣嘢最畀到政府壓力?

抗爭未完已經秋後算賬,加上被打、被捕義嘅義士,六位烈士,兩槍爆頭...數唔盡,呢啲事發生咗咁多,仲唔升級搞佢春袋,真係想知要等到幾時
就24號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞